Rossi: Mostantól nincs több szöveg, csak kőkemény munka!

Rossi: Mostantól nincs több szöveg, csak kőkemény munka!

Visszatértünk! Ma újra kezdetét vette a hagyományos munkarend, bár sokat dolgoztunk otthon is az elmúlt hónapokban. Rengeteg meccset és még több játékost néztünk meg. Nem volt könnyű az élet a járvány alatt, de nagyon sokat gondolkodtunk új taktikai dolgokon, amelyeket remélhetőleg látni is fogtok majd hamarosan.Hirdetés(x)

írta a Facebook-on Rossi, majd kifejtette, hogy bár nem lesz sok idejük finomítani a taktikán, vagy tesztelni azt, mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy ott legyenek az Eb-n.

Hiszünk benne, hogy így lesz! Egy fantasztikus országot képviselünk és keményen harcolnunk kell érte, hogy elérjük mindannyiunk közös álmát. Mostantól nincs több szöveg, csak kőkemény munka!

folytatta a szövetségi kapitány azzal, hogy a koronavírusjárvány miatt 10 hónap után fognak újra találkozni a játékosokkal.

Szóval nem lesz könnyű, hogy egyből a legjobb formánkban legyünk, de küzdenünk kell érte! Hiszem, hogy meg tudjuk csinálni!

Hírdetés

Marco Rossi az őszi újrakezdésről: „Izgalmas kihívás lesz ez mindannyiunk számára”

A magyar válogatott őszi programja:

Szeptember 3., 20.45: Törökország–Magyarország Szeptember 6., 18.00: Magyarország–Oroszország Október 11., 20.45: Szerbia–Magyarország Október 14., 20.45: Oroszország–Magyarország November 15., 20.45: Magyarország–Szerbia November 18., 20.45: Magyarország–Törökország

Eb-pótselejtező, NL-rájátszás, A-Liga

2020. október 8.: Bulgária–Magyarország 2020. november 12.: Bulgária/Magyarország–Izland/Románia

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »