Ronaldo reagált Owen otromba beszólására

Nem valószínű, hogy az angol utánaolvasott, mitől hízott el ennyire a focitörténelem egyik legnagyobb alakja.

A hétvégi Real Madrid-Granada mérkőzésre nem az 5-0-ás végeredmény, de még csak nem is C. Ronaldo Aranylabdája miatt emlékeznek majd sokan, hanem, hogy a klub több korábbi aranylabdása is megjelent egy közös fotó erejéig a gyepen. Luís Figo, Ronaldo, Michael Owen, Zinedine Zidane együtt pózolt szombaton délután. A röpke találkozó után az angolok egykori csillaga akarartlanul, vagy sem, mélyen megsértette Ronaldót, amikor azt írta Twitteren: Azt hittem, meghíztam az utóbbi években, egészen addig, míg régi cimborámat, Ronnie-t meg nem láttam!

A tweethez rengeteg válasz érkezett, sokan elküldik a fenébe az angolt. A 101greatgoals oldal cikke kiemeli például a géppuskalábú Roberto Carlos sorait, aki azt írja: „nem szeretem az ilyen típusú poénokat, mert közeli barátomnak tartom Ronaldót. Vigyázzunk rá! Nem csak a testét kell nézni, a szívét is, ugyanis hatalmas szíve van!”

A 2002-es világbajnok, a Real Madriddal szinte mindent megnyerő Ronaldo röviden reagált Owen posztjára a madridi AS napilapnak. Nem beszéltem Owennel azóta, hogy ezt írta:  

Azt nem árt tudni – erről vélhetőleg Michael Owen sem olvasott túl sokat –, hogy Ronaldo nem csak azért hízott el visszavonulását követően, mert imád enni. Pajzsmirigyproblémával küzd, ami már profi karrierje során is kínozta, így aki a túlsúlyán élcelődik, egy beteg emberen köszörüli a nyelvét.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »