Romániából csempészik Nyugat-Európába az ukrán katonai fegyvereket

Egy brit napilap szerint egy romániai banda Nyugat-Európába és a Közel-Keletre csempészi az ukrán hadsereg által használt fegyvereket. “Bárkinek eladják, aki fizet érte – rablóknak, gyilkosoknak, terroristáknak.”

A Sky News szerint Ukrajnából tömegével csempészik ki a katonai használatra gyártott fegyvereket Romániába, ahonnan Nyugat-Európába, és a Közel-Keletre mennek tovább a szállítmányok. A lap egy ilyen fegyvercsempész banda állítólagos tagjával készített interjút, amiből kitűnik, hogy a „fokozott biztonsági intézkedések” ellenére gyakorlatilag teljesen akadálytalan a fegyverkereskedelem; új, eddig használatlan AK-47-es gépkarabélyokat szállítanak Nyugat-Európába, és a NATO-tagállam hatóságai nem lehetetlenítik el ezt a tevékenységet. Ezeket bárki megveheti, aki ki tudja fizetni a kért összeget. A beszámoló szerint ezek a szervezetek nem csak gébkarabélyokat, de szintén az ukrán hadseregtől származó gránátokat, gránátvetőket, aknákat is árulnak. Romániában jelentős a NATO és az amerikai katonai jelenlét…

Radikális iszlám szervezetek egy fegyverraktárát fedezték fel a német hatóságok Észak-Rajna–Vesztfáliában. A CDU egy politikusának beszámolója szerint egy egész háborús fegyverarzenált foglaltak le egy mecset melletti zöldséges hűtőszobájában. Németországban a rendőri különleges alakulatok egy mecset melletti fegyverraktárat számoltak fel nemrég, és az erről nyilatkozó politikus szerint az egész országban bárhol lehetnek ehhez hasonló titkos fegyverraktárak.

Az elmúlt hetek folyamán Nyugat-Európában számos terrortámadás történt, és sajnos egyre szaporodnak a macsétával, vagy késsel elkövetett támadások is. Isten legyen irgalmas Európához! Egyelőre még mindig nem történik a migráció ellen semmi érdemleges, ami miatt nagyon nehéz helyzetbe fognak kerülni az uniós polgárok. Már nem a háborús övezetekből zúdulnak befelé a többségében analfabéták, hanem az élősködés reményében a túlnépesedett Afrikából és Ázsiából, ugyancsak iratok nélkül. Belgrádban egy parkban elég sokan itt vannak már, és sok nőt kellett kórházba vinni szülni. Elég sok a mostani áradatban a terhes asszony. A napokban már a szerb–magyar határra érkeznek, és gyorsított eljárással el is szállásolja őket a magyar hatóság. Vajon az idők végezetéig?

A fegyvercsempészettel kapcsolatban részletes cikk fotókkal ITT

Békéscsaba, 2016. augusztus 8.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Amit fontos lenne megtenni, az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat abból a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj egy olyan világban, amelyet központi kormány fog teljes egészében irányítani.” (G. Brock Chisholm pszichiáter, az Egészségügyi Világszervezet első főtitkára a Kalergi-terv lényegéről)

 

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »