Román ölt románt Szabadszálláson

Román ölt románt Szabadszálláson

Halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették a 18 éves román férfit – közölte a rendőrség.

Lakossági bejelentés alapján 2016. július 24-én 7 óra 20 perckor megjelentek a rendőrök Szabadszálláson, a Mars tér egyik albérletében, ahol az ágyon fekve egy elhunyt férfit találtak.

A rendelkezésre álló adatok alapján D. S. 18 éves román állampolgár 2016. július 23-án 22 óra körül közös albérletükben vitába keveredett az egyik 57 éves román lakótársával. Ezt követően a gyanúsított a ház előtti árokparton arcon ütötte a férfit, aki ettől elesett, majd a földön fekvő sértettbe belerúgott, majd elment a helyszínről. Lakótársaik a magatehetetlen sértettet az utcáról a házba vitték és ágyába fektették.

Majd amikor észrevették, hogy társuk meghalt, a házból ismeretlen helyre távoztak. A 18 éves román állampolgárral szemben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A férfi kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését beismerte, ezt követően őrizetbe vették a nyomozók, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

(Police.hu)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »