Rokker Zsolti for president

Rokker Zsolti for president

Aki még nem múlt el húsz éves, valószínűleg nem ismeri Rokker Zsolttit, aki elmúlt, az meg valószínűleg már elfelejtette. Ezért persze nagyon utálni fognak a Mikroszkóp színpadot imádó tömegek, de sajnos így van, ilyen az élet, ez a valóság.

Most mégis kapott egy új esélyt a nagy nevettető, hiszen ha már lefele tart egy humorista pályaíve, a politikában még mindig van esély. Ami a magyar politikusoknak Brüsszel, az a lejárt szavatosságú humoristáknak a magyari közélet. Július 15-én ugyanis időközi választás lesz Miskolcon, ahol megméretteti magát Rokker Zsoltti is, eredeti nevén Erdei Sándor.

A ’90-es évek második felében feltűnt humorista olyan helyeken húzta mosolyra a szájakat, mint a Szeszélyes évszakok, Mikroszkóp Színpad, de a rendkívül mulattató Boros-Bochkor párossal is dolgozott együtt a Danubius Rádióban. Hülye fejet vágott és hülye hangon beszélt. A legviccesebb része a tájszólása volt, ami mindent elárul arról a mélységről, ahol ezek tanyáznak.

Most pedig ott tart, hogy az MSZP és a Jobbik is beállt mögé az időközi választáson, ahol független jelöltként indul. A karaktere a humor berkeiben kifáradhatott, de vannak még, akik potenciált látnak benne.

Erdei Sándor – hogy maradjunk az igazi nevénél – csupán elindul egy időközi választáson függetlenként, hogy önkormányzati képviselő lehessen, ehhez minden joga megvan. Korábban egyébként már próbálkozott, csak elfelejtették felvinni a szavazólapra a nevét, így nem tudtak rá szavazni. Ez most nem fog előfordulni.

Az viszont a szánalmas kategóriában említhető csak, hogy az arctalanságot immár profi szinten űző MSZP és Jobbik beállt a humorista mögé. Aki Rokker Zsolttit akarná szidni emiatt, ne tegye, ahogy említettem is, ez nem az ő hibája. Úgy látszik, hogy a büszke szocialisták és a belső zűrzavarban támolygó Jobbik nem tud saját jelöltet állítani, inkább Erdei úr lokálpatrióta programját dicsérik és felsorakoznak minden erejükkel az országos hírnevet szerző szakpolitikus humorista mögé.

Hírdetés

Pár éve még elképzelhetetlen lett volna, hogy ez a két párt összefog, az meg főleg, hogy közösen beállnak egy független jelölt mögé, hiszen mindkettő erősnek és kormányváltó erőnek harangozta be magát. Ehhez képest az MSZP küzd a 10 százalékért, a Jobbik lehet, hogy pártszakadást él majd meg, most pedig azt üzenik a választóiknak, hogy sajnos helyben nem tudunk megbízható és hiteles jelöltet állítani, viszont Rokker Zsoltti állati nagy lokálpatrióta, a programja ütősebb, mint a New Deal, ezért fájó szívvel, feláldozzuk óriási arcunkat és őt támogatjuk, mert az átkozott Fideszt csak így tudjuk legyőzni.

Azok az emberek pedig, akik még bíznak bennük és gondolkoznak – mondjuk ez a két kategória együtt egyre nehezebben áll meg – fogják a fejüket, hogy akkor tényleg ennyi volt? Ez a két párt továbbra sem tanult semmit a vereségekből, az összeomló kártyavárból, önmagukat teszik hiteltelenné minden lépésükkel.

Lassan már nem is kérdés, hogy valójában ennyit tudnak. Az üres lufi már kipukkant, és ahogy az lenni szokott, sajnos nincs benne semmi. És az sem számít, hogy ezt már jó ideje az emberek is észrevették. Emiatt természetesen a választók a hülyék, nem értik az idők szavát, csak a söpredék náci Orbán mosta szét az agyukat, a másik része meg félelemből nem szavaz rájuk, semmi sem az ő hibájuk.

A szocialisták már egy ideje eljutottak oda, hogy nem is árnyalják a képet, lassan a Jobbik is felnő a feladathoz. A program az, hogy nincs program, a terv az, hogy rohadjon meg a Fidesz, az eszközök pedig, amelyek épp adódnak a nemes célok elérésében és a struccpolitika folytatásában. Jelenleg Rokker Zsoltti támogatása.

www.tutiblog.com

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »