Rogánozós parlamenti felszólalás után több mint 1300 videót tüntettek el a Youtube-ról

A Liget-projekt kapcsán tartott az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülést július 20-án, és ekkor nyílt alkalom arra is, hogy a Rogán-botránnyal szembesíthessék a kormányt.

Ezen Szilágyi György jobbikos képviselő is felszólalt, eközben pedig kitért arra, hogy Rogán Antal egyes állítások szerint kenőpénzeket fogadott el alvilági személyektől. A parlamenti felszólalásról készült felvétel azonban nem sokkal a megjelenése után törlődött a Youtube-ról, ugyanis a szabályzat állítólagos megsértése miatt a videomegosztó felfüggesztette a “JOBBIK a parlamentben 2.” nevű felhasználót.

Ezzel mintegy 1300 videót tettek elérhetetlenné, köztük azt, ahol Rogán is szóba jött.

Bár a felfüggesztés pontos okát nem ismerjük, az utolsó videó azonban rövid időn belül újra előkerült, és most itt megtekinthető:

Szilágyi György nem sokkal azután, hogy a videót nem lehetett megnyitni, azt írta Facebook-oldalán:

Roga(á)Nostra

Egy parlamenti felszólalás videóját “Valaki” letöröltette a youtuberól, mert gondolom kényes volt “Neki” a téma.

Lehet töröltetni a videót, ez csak azt bizonyítja, hogy a maffia működik, ahogy mondtam. Minden eszközt bevetnek, hogy ne derüljön ki az igazság és az emberek elől eltitkolják a valóságot.

Nem baj, ha ezt a fiókot töröltették, majd más helyről elérhető lesz megint a videó és újra kiteszem az oldalamra.

Meg lehet próbálni engem is töröltetni az életből /vannak rá jelek/, nem mentek vele semmire, jön helyettem 10 másik, akik a veszélyek ellenére is tovább csinálják és a végén úgy is kiderülnek az aljasságaitok.

Az igazság szabaddá tesz!


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »