Rogán még vasárnap is dolgozik, pedig az a heti pihenőnap, és amúgy is szabadságon van

Kósa Lajos szerdán a Városliget kapcsán tartott sajtótájékoztatót a parlamentben, ugyanakkor lapunk kíváncsi volt arra, hogy a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője szerint a Fidesz miért rejtegeti Rogán Antalt?

Ugyanis a korábbi V. kerületi polgármester, jelenleg miniszteri rangú vezetője Miniszterelnöki Kabinetirodának az utóbbi időszakban valahogy eltűnt a közéletből, például kedden is lemondta a Századvég Alapítvány konferenciáján való részvételt is.

De, ha megjelenik – mint például a vasárnapi migrációval kapcsolatos sajtótájékoztatón – akkor azt nem jelentik be előre a megszokott kommunikációs csatornákon, így csak a kiválasztott médiumok kipróbált újságíró láthatják személyesen a fideszes minisztert.

Mindez csak azért tarthat számot figyelemre, mert míg a Fidesz éppen a szocialista sajtóbirodalmát építi ki, eközben Rogán Antal személyével, múltjával kapcsolatban egyre több visszás figura kerül elő.

Kósa az Alfahír érdeklődésére elmondta, hogy Rogán Antalt nem rejtegetik, mert mint mindenki más, ő is a nyáron meghatározott időben a szabadságát tölti, amit néha ugyan megszakít az ember – utalt itt arra, hogy ő is bejött a rendkívüli vitanapra.

Amikor emlékeztetjük, hogy vasárnap mégis dolgozott Rogán, lecsapott Kósa Lajos!

“Én azt hittem, hogy a vasárnap munkaszüneti nap, az a heti pihenőnap, akkor senki sem dolgozik. Azt, hogy vasárnap nem dolgozik valaki, azt nem kell megkérdezni, azt kell megkérdezni, hogy miért dolgozik valaki vasárnap”.

Egyébiránt elmondta azt is, hogy nem felelős Rogán Antal sajtómegjelenéséért, de frakcióvezetőként azt kijelentheti, hogy a miniszter elérhető, ha megkeresik, nyilatkozik, válaszol.

Senkinek nincs oka rejtegetni Rogán Antalt – szögezte le a politikus.

Ennek szellemében Rogán Antal nemsokkal később egy meg nem hirdetett sajtótájékoztatót tartott a szerdai kormányülés szünetében.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »