Rogán egyetlen feladata: hatalomban tartani Orbánt

Az én tárcámnak egyetlen feladata van, hogy győzelemre vezesse 2018-ban Orbán Viktor miniszterelnököt – jelentette ki Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter éves meghallgatásán. A tárcavezető szerint emiatt az ellenzék sohasem támogatja majd ennek a minisztériumnak a munkáját, a személye pedig mindig a támadások középpontjában lesz.

„Ez viszont nem baj, legalább addig nem a miniszterelnököt támadják”

– fogalmazott.

Az ellenzék szerint azonban súlyos szereptévesztésben van Rogán Antal, miután egy miniszternek – bármelyikről is legyen szó – minden esetben az ország érdekeit kell szem előtt tartania, nem pedig a miniszterelnökét.  „Most már egyértelmű, hogy az ön tárcája rászolgált a propagandaminisztérium elnevezésre. Önnek nem a nagy bölcs vezért kellene szolgálnia, hanem az emberek érdekeit” – mondta Bárándy Gergely, az igazságügyi bizottság szocilista tagja.

Az ellenzéki képviselők több alkalommal is rákérdeztek Rogán Antal Habony Árpádhoz, illetve Kertész Balázshoz fűződő viszonyára, amire a miniszter rendre azt hangsúlyozta, hogy csak baráti a kapcsolata az említett személyekkel.

Rogán Antal azt mondta, hogy 2017-ben biztosan kivezetik majd a letelepedési kötvényeket. Ez azért érdekes, mert korábban Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter egyértelműen azt állította, hogy még idén megszüntetik a kötvényeket. 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »