Róbert kijött a rendőrségről, majd hazafelé kifosztott egy zöldségest

Róbert kijött a rendőrségről, majd hazafelé kifosztott egy zöldségest

Csodák már pedig nincsenek, még Ózdon sem. A 22 esztendős hangonyi illetőségű L. Róbert rendőrségi kihallgatásról bandukolt hazafelé, amikor ismét bűnbe esett, egy ózdi zöldséges standját fosztotta ki. A rendőröknek feltűnt, hogy régi kedves ismerősüknél, nem sokkal korábban a kapitányságon tett „látogatásakor” még nem volt sem szőlő, sem tojás. Hősünk így lebukott, és egy újabb körre térhetett vissza az egyenruhásokhoz. Ezúttal lopással vádolták meg.

A rendőrségről tartott hazafelé az a férfi, aki útközben feltört egy ózdi zöldséges pavilont, ahonnan többek között almát, szilvát, szőlőt tulajdonított el. Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság L. Róbert 22 éves hangonyi lakossal szemben – írja a police.hu.

A fiatal férfi, még szeptember végén – korábbi ügye miatt – az Ózdi Rendőrkapitányságról tartott haza, amikor a Bolyki főúton feltört egy zöldséges pavilont, ahonnan szőlőt, almát, tojást, szilvát, illetve készpénzt lopott el, majd elindult Hangony felé.

A rendőrjárőrök útközben ellenőrzés alá vonták a férfit, mivel a rendőrök tudták, hogy a korábban a rendőrkapitányságról távozó férfinél nem volt sem szőlő, sem tojás. Az egyenruhások így újra előállították a bűncselekmény elkövetését beismerő tolvajt.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »