Robbanás volt az egyik londoni tévé székháza mellett

Az angol Mirror arról számolt be, hogy egy gyanús fehér járművet fedeztek fel az ITV londoni székháza mellett, amit a tűzszerészek átvizsgáltak. Majd két robbanás hallatszott.

A portál szerint a szemtanúk azt mondták, hogy két felügyelt robbanás is történt az iroda mellett, miután a környéket evakuálták.

A tévé stúdiójában éppen a Loose Women nevű műsor felvétele zajlott, majd elhangzott, hogy „ellenőrzött robbantás” (2.03-tól a videóban), mire a szereplők elhallgatnak.

A műsorvezető, Andrea McLean később azt mondta, hogy „nincs semmi ok az aggodalomra, minden rendben van.”

A Twitteren megjelent egy olyan fotó, amin az látható, hogy a bombakereső szerkezet éppen egy autó csomagtartójában kutat.

A televízió munkatársai szerint az épület is beleremegett, amikor végrehajtották a robbantásokat. Az embereket csak akkor engedik vissza, ha a rendőri szervek biztonságosnak ítélik a környéket.

Az ITV (Independent Television) a brit kereskedelmi műsorszolgáltatók által alkotott közszolgálati televízió. Ismertebb műsora a Downton Abbay és a Britain’s Got Talent. Az ITV stúdiójának épülete közel van a Nemzeti Színházhoz és a Temze-partjához, így népszerű a turisták körében.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »