Robbanás Budapesten, két rendőr megsérült

Robbanás Budapesten, két rendőr megsérült

Ismeretlen eredetű robbanás következett be szombaton a késő esti órákban Budapesten a Király utca és a Teréz körút kereszteződéséhez közel, az egyik földszinti üzlethelyiségben. A robbanásban két rendőr sérült meg.

robbanas_budapest_mti_balogh_zoltan_4_bFotók: Balogh Zoltán/MTI

Az elsődleges információk szerint két ember megsérült, a mentők kórházba szállították őket. A rendőrség lezárta a környéket és elkezdte robbanás körülményeinek kivizsgálását.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság két gyalogos járőre sérült meg a szombat esti budapesti robbanásban, és további sérültek nincsenek – derül ki abból a közleményből, amely vasárnap hajnalban jelent meg a police.hu honlapon.

robbanas_budapest_mti_balogh_zoltan_3_b

A rendőrségi közlemény szerint 22 óra 30 perc körüli időpontban a VI. kerületi Teréz körúton történt a robbanás, amelynek eredete egyelőre ismeretlen.

„A robbanás következtében a Budapesti Rendőr-főkapitányság két gyalogos járőre megsérült” – mindkettőjüket kórházba szállították. „A rendőrség a robbanás körzetét lezárta, és megbizonyosodott arról, hogy további sérültek nincsenek” – áll a tájékoztatásban.

robbanas_budapest_mti_balogh_zoltan_b

A közlemény szerint a rendőrség – szakértők bevonásával – megkezdte a helyszíni szemlét, tanúkutatást, adatgyűjtést végez. A robbanás eredetével kapcsolatos helyszíni és szakértői vizsgálatok, valamint az anyagi kár felmérése folyamatban van.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »