Részeg sofőr okozott balesetet Dunaszerdahelyen, Nemeskosúton és Diószegen

Részeg sofőr okozott balesetet Dunaszerdahelyen, Nemeskosúton és Diószegen

Az elmúlt két napban több ittas sofőrrel is akadt dolguk a rendőröknek Nagyszombat megyében.

Diószegen egy Volkswagen Passatot vezető 29 éves külföldi férfi okozott fennakadást, amikor ismeretlen körülmények között lehajtott az útról, és egy parkoló Ford Focusnak hajtott. Az ütközés akkora erővel történt, hogy a parkoló jármű átpördült, és a hátsó felével egy vaskorlátnak sodródott. A vétkes férfi a balesetet követően elmenekült a helyszínről, a rendőrség azonban rövid idő alatt megtalálta őt, az alkoholszonda 2,85 ezreléket mutatott.

Nemeskosúton egy BMW-t vezető 25 éves férfi okozott balesetet. A szintén ittas sofőr egy családi ház kerítésének hajtott, az ő esetében 1,71 ezreléket mutatott az alkoholszonda. A férfi ügyét ún. szupergyors eljárás keretén belül tárgyalták, a mai napon már bíróság elé is állt.

Hírdetés

Nagyszombatban egy mindössze 18 éves fiatal okozott baleset. A Citroën C3 vezetője egy parkoló Volkswagen Golfnak hajtott. Az ütközést követően a vétkes sofőr a parkoló másik felén tette le a járművét, majd gyalog tért vissza a baleset helyszínére. A fiatal férfi szervezetében 1,46 ezreléknyi alkoholt mértek.

Dunaszerdahelyen egy 21 éves férfi okozott balesetet részegen. Ő 1,81 ezreléket fújt.

Hétfőre virradóra egy szintén ittas férfi okozott balesetet Hodosban. A 31 éves sofőr egy betonkerítésnek hajtott. A vizsgálat során kiderült, hogy a férfi nem rendelkezik járművezetői engedéllyel, szervezetében 0,81 ezreléknyi alkoholt mértek.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »