Részeg képviselő okozott baleset Kijevben (videó)

Ukrajna fővárosában, Kijevben július 29-én éjszaka komoly közlekedési baleset történt, melynek következtében a Volga típusú autó utasa és sofőrje az intenzív osztályra került – közölte Anasztaszija Huszareva, a NewOne tudósítója.

Video of sHHxfSUsR0Q

A baleset okozója egy Toyota Prado márkájú gépkocsi vezetője volt, aki a járőrök elől menekült. A férfi a szembejövő sávba hajtott.

Mint az kiderült, a járőrök azért kezdték el üldözni a sofőrt, mert az majdnem verekedésbe keveredett egy fuvarossal. Az előzetes információk szerint a szabálysértő ittas állapotban volt – írja a MigNews hírportál.

Az interneten megjelent a baleset okozójának neve. Roman Szinyicin aktivista elmondása szerint, a vezető Matvij Evszejenko a Makarovszkij Járási Tanács (Kijev megye) képviselője volt.

Roman Szinyicin megjegyezte, hogy Evszejenko még fegyvert is használt. A rendőrök nem lőttek a képviselőre. Az aktivista azt feltételezi, hogy a rendőrök kollégájuk, Szerhij Olejnyik esete miatt nem használtak fegyvert, aki üldözés közben megölte egy autó utasát, amiért bíróság elé kellett állnia.

Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›KijevCímkék: autóbaleset, közúti baleset, ittas vezetés, baleset, kékfény, bűnügy, Kijev, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »