Rendszeresek a nők elleni zaklatások a mühlhauseni pályaudvar környékén

Szinte mindennaposak a szóbeli zaklatások a mühlhauseni pályaudvar környékén, ahol a napokban három eritreai menedékkérő megerőszakolt egy 26 éves miskolci nőt – nyilatkozta egy németországi taxisofőr az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában. Azt mondta, hogy hajnali két-három óra körül különösen sok migráns üldögél ott, unatkoznak és a mobiltelefonjukat nyomkodják. A környék a helyiek szerint különösen gyanús.

Az áldozat szintén magyar állampolgárságú barátjánál volt látogatóban a türingiai városban, ahol takarítóként munkát is vállalt. Egy szabadtéri fesztiválról tartott hazafelé, amikor az afrikai férfiak rátámadtak és megerőszakolták.

Mühlhausen nagyjából harmincötezres kisváros. A német hatóságok meglehetősen sok menedékkérőt irányítottak a településre az elmúlt egy évben: volt olyan időszak, amikor több mint négyezer illegális bevándorló lakott ott.

A helyiek azt mondják, félnek. Nemcsak a magyar nő elleni csoportos erőszak óta, hanem amióta a migránsok tömegestül megjelentek a környéken – hangzott el a tudósításban.

Hírdetés

(Híradó)

Ezt is meg lehet köszönni Merkelnek: három nigger erőszakolt meg egy magyar nőt "Német"országban

Sajátjaikat büntetik, a betolakodókat pedig védelmezik a skandináv országokban


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »