Rendőrökre lőtt egy orosházi férfi

Ongán pedig felbőszült emberek támadtak rá zsarukra múlt hétvégén.

Rálőtt az őt elővezetni akaró rendőrökre egy orosházi férfi hétfő kora délután – tájékoztatta az MTI-t a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Az esetben a sajtóreferens közlése szerint senki sem sérült meg. Tűri Zsanett elmondta: a 45 éves férfi eleinte együttműködött a rendőrökkel, majd bemenekült egy házba, ahonnan rálőtt a rendőrökre.

Az MTI helyszínen tartózkodó fotóriportere elmondása szerint a férfi egy kis házban volt, melynek ablakait bedeszkázta. A helyszínre érkezett több rendőr, kommandósok és egy mentőautó. A férfival egy rendőrségi túsztárgyaló próbálta többször is felvenni a kapcsolatot. A hírügynökség információi szerint nem sokkal ezelőtt a rendőrök és a kommandósok betörték a ház ablakait és elfogták a férfit.

Az ongai eset

Rendőrökre támadtak felbőszült emberek a Borsod megyei Ongán az elmúlt hétvégén, négy rendőr megsérült, az elkövetőket előzetes letartóztatásba helyezték – közölte a Miskolci Nyomozó Ügyészség vezető ügyésze hétfőn.

Barkó Tamás elmondta: a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen néhány család veszekedése tettlegességig fajult, az esethez riasztott rendőrökre pedig rátámadtak. Hivatalos személy elleni erőszak miatt négy embert vettek őrizetbe, mindannyiukat vasárnap előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »