Rendőrök védik az M5-ös autópályán történt lövöldözés túlélőjét

Egy szegedi kórház traumatológiai osztályán ápolják a csengelei lövöldözés túlélőjét, fokozott rendőri védelem mellett – írja a Csongrádhír.hu. A cikk szerint az életmentő műtéten átesett áldozat kikerült az intenzív osztályról, és kórterme előtt állig felfegyverzett rendőrök óvják életét.

A rendőrségnek sikerült kihallgatni a túlélőt, ám ő információik szerint érdemi adatokkal nem tudott szolgálni. A kizárólag németül kommunikáló áldozat nem ismerte támadóikat, és nem tudja, miért akarták lemészárolni őket. Arról sincs tudomása, hogy a helyszínen elhunyt társa ismerhette-e a gyilkosokat.

http://mno.hu/

Az RTL híradója korábban közölte, hogy két ismeretlen férfi intette le az osztrák rendszámú, ezüstszínű Fordot, amikor kihajtott az autópálya csengelei pihenőjéről. Ahogy az autó megállt a gyorsítósávban, a támadók azonnal fegyvert rántottak, rálőttek a bent ülőkre, és elmenekültek. A sofőr azonnal meghalt, a mellette ülő negyvenöt éves férfit pedig két lövés érte, az egyik a hasán, a másik a lábán sebesítette meg.

A rendőrség kedden délelőtt közölte, hogy hajnalban súlyos életellenes bűncselekmény történt az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében. Egy ember a helyszínen meghalt, és egy megsérült.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »