Rendhagyó turistabusz miatt ajvékolnak a zsidók: vidám kalandként tünteti fel Auschwitzot

Auschwitzot vidám úticélként feltüntető turistabusz miatt tiltakoznak az áldozatok családjai és zsidó vezetők – írja a Daily Mail.

A jármű oldalán egy hatalmas Dávid-csillag virít a munkatáborba vezető síneken, máshol pedig "valódi áldozatok" is szerepelnek – közli a lap. A közismert szovjet és zsidó fényképhamisítások fényében most ne menjünk bele abba, hogy mi eredeti, és mi nem, nézzük inkább, mi a felirat. A következő:

Jöjjön Auschwitzba – egy utazás tele izgalommal!

(Az angol lap emotions-ra fordítja az emocemi-t, ami jelenthet még érzelmet, felindulást, elérzékenyülést, meghatottságot, indulatot, nyugtalanságot, megindultságot is, viszont a felszólítás reklám műfajából – és főleg a zsidó felháborodásból – kiindulva nem valószínű, hogy negatív érzelmek népszerűsítésével akarják meghozni az emberek kedvét az utazáshoz.)

Hozzáteszik ezt is:

Idegenvezetőink beszélik a cseh nyelvet!

A busz eredetileg egy filmkellék volt egy Klusak-alkotáshoz, mely egy szatíra az Auschwitz köré épült turistaiparról, azonban a jelek szerint eladták egy cseh busztársaságnak, mely csatasorba is állította az új darabot.

Erika Bezdickova, aki állítólag az egész családját elvesztette Auschwitzban, azt mondta, megdöbbent a látványtól. Hozzátette:

Csak egy jóérzéstől teljes mértékben mentes ember tud üzletet csinálni ebből a tragédiából. A felelősök nemcsak megrovást, hanem büntetést is érdemelnek.

Kedves olvasóink, hallottak már ennél antiszemitább kijelentést?…

Aztán, ahogy ilyenkor lenni szokott, az állítólagos áldozatok után beindult a követelőzés magasabb szintről is. Jelen esetben a Prágai Zsidó Múzeum igazgatója szólalt meg:

Úgy reklámoznak egy utazást a korábbi haláltáborba, mint egy Auschwitz-stílusú kalandtúrát. Küldtünk nekik egy levelet – talán nem fogták fel, miről is szól ez valójában -, de a képeket le kell venni, amilyen gyorsan csak lehet.

És akkor most nézzük a busz tulajdonosának válaszát, aki – hogy szándékosan vagy véletlenül, örök rejtély marad – utalt a zsidó számára megkérdőjelezhetetlen érvrendszerre, a pénzkeresésre is:

Nem tudom megengedni magamnak azt az 1300 eurót, amibe az újrafestés kerülne. Ha levenném a képeket, az tönkretenné a festést. Én használom a buszt, és hát valahogy pénzt kell keresnem vele.

Ennyi.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »