Remišová: Töltsük belföldön a nyarat!

Remišová: Töltsük belföldön a nyarat!

Veronika Remišová (Za ľudí) miniszterelnök-helyettes felszólította az embereket, a külföldi kirándulások helyett részesítsék előnyben a belföldieket. Véleménye szerint így egészségben és biztonságban tölthetjük el a nyarat.

Remišová a Facebookon közzétett bejegyzésében rámutatott, a belföldi kirándulásokkal támogathatjuk a hazai gazdaságot és az idegenforgalmat. 

Hírdetés

„Sokan épp most tervezik a nyári kirándulásokat. A vírussal vívott több hónapig tartó küzdelem után mindannyiunknak szükségünk van arra, hogy kifújjuk magunkat, és hogy erőt gyűjtsünk. Hogy kiélvezzük a szabadságot, és örömöket éljünk át a családdal és a barátokkal. A legbiztonságosabb (és legszebb) kirándulás a belföldi, Szlovákiában” – véli Remišová.

Rámutatott, hogy az országon belül is van mit látni, felfedezni. Hozzátette: A hegyeken, a várakon és kastélyokon túl történelmi városokat és szakrális emlékműveket is felkereshetünk. „A hazai kirándulással segítünk azoknak az embereknek, akik az idegenforgalomban dolgoznak, valamint a kisvállalkozóknak, a családi panzióknak, és a szlovák gazdaságnak egészében” – jegyezte meg.

Végső soron felszólította a lakosságot, engedjék magukat beoltatni a Covid-19 vírus ellen, ezzel is csökkentve annak esélyét, hogy kialakuljon a járvány harmadik hulláma.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »