Remišová arra kéri az embereket, hogy a hazai kirándulást részesítsék előnyben

Remišová arra kéri az embereket, hogy a hazai kirándulást részesítsék előnyben

Nyitókép: TVNOVINY.sk/ Martin Lachkovič

Veronika Remišová (Za ľudí) miniszterelnök-helyettes arra kéri a polgárokat, hogy Szlovákiában töltsék el a nyári kirándulásukat. Elmondása szerint ez a legjobb lehetőség arra, hogy egészségben és biztonságban töltsük a nyarat.

Remišová arra is rámutatott, hogy az emberek ezzel tudják a legnagyobb mértékben támogatni a hazai idegenforgalmat és gazdaságot. A polgárok biztonsága érdekében pedig azt kérte, oltassák be  magukat a koronavírus elleni vakcinával és csökkentsék a kockázatát a harmadik hullám kialakulásának.

„Sokan most tervezik a nyári kirándulásukat. A nehéz hónapok után mindenki szeretne egy kicsit fellélegezni, erőre kapni, élvezni a szabadságot, a családdal, barátokkal tölteni az időt. A legbiztonságosabb és legszebb kirándulás otthon, Szlovákiában lesz“

Hírdetés

– véli Remišová.

A Za ľudí elnöke szerint Szlovákiában is sok látnivaló és felfedeznivaló van. A hegyeken, várakon és kastélyokon kívül történelmi jelentőségű városokat és szakrális emlékművelet is fel lehet keresni.

„Az otthoni kirándulás nemcsak az idegenforgalomban dolgozó személyeknek segít, henem a fiatal vállalkozóknak, a családi panzióknak és az egész szlovák gazdaságnak is“

– jegyezte meg Remišová.

Teraz.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »