Reméljük, nem hazudik a DK-szóvivő, és tényleg országszerte kergették aktivistáikat az "agresszív, jobboldali figurák"

Reméljük, nem hazudik a DK-szóvivő, és tényleg országszerte kergették aktivistáikat az "agresszív, jobboldali figurák"

A Demokratikus Koalíció még soha nem találkozott olyan "erőszakhullámmal", mint az elmúlt hetekben folytatott kampányuk során – mondta a magyargyűlölő Gyurcsány-párt szóvivője vasárnap Budapesten.

Gréczy Zsolt a sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a kampányban 1700 helyszínre települtek ki, és a “kormányzati gyűlöletkampány hatására” aktivistáikat és szimpatizánsaikat “rendszeresen támadták meg agresszív, jobboldali figurák”.

Az Örs vezér téren, a Corvin negyedben és Maglódon felrúgták kitelepülő pultjaikat, Hajdú-Bihar megyében egy aktivistájukat tonfával kergették, a XI. kerületben pedig egy járókerettel közlekedő szimpatizánsukat ütötték meg – közölte.

A politikus szégyenletesnek nevezte, hogy a “jobboldal magyarok elleni támadásokat vitt véghez”, és a kormány egyszer sem határolódott el a gyűlölet-bűncselekményektől.

Előfordultak olyan esetek is, amikor a szomszédos kitelepülő pulttól jöttek át és támadtak rá az aktivistákra – felelte arra a kérdésre, honnan tudják, hogy a támadók a jobboldalhoz köthetőek.

(MTI nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »