Remekeltek a Trinitas Sport Club tagjai az MRC kupasorozat augusztusi állomásain

Remekeltek a Trinitas Sport Club tagjai az MRC kupasorozat augusztusi állomásain

2021. augusztus 1-én Vágszakály ( Sokolovce) község adott otthont az Merida Road Cup (MRC) kupasorozat következő állomásának. A dunaszerdahelyi Trinitas Sport Club-ot Magyar Bálint kerékpározó képviselte. A 20 kilométeres távon az „Elite” kategóriában a negyedik helyen végzett, így Magyar Bálint továbbra is vezeti a kupasorozatot 181 egységgel.

Egy héttel később (2021. augusztus 8.) Trinitas Sport Club versenyzőinek a „Seredmarathon” nívós versenye jelentett nagy kihívást. Az igényes versenyre 224 résztvevő nevezett be, ahol több nemzet is képviseltette magát. A klubot Magyar Bálint, Szabó Ákos és Sigl Ernest képviselték.

A versenyzőknek ezúttal egy mintegy 101 kilométeres távot kellett minél gyorsabban teljesíteniük, mely két megyén, öt járáson, 21 községen és két városon keresztül haladt.

Hírdetés

A táv 92 kilométeréig Magyar Bálint végig ott tekert a háromfős szökésben, majd egy technikai probléma miatt végül az összesítésben a 18. helyen ért célba, a kategóriájában pedig 6. lett.  Szabó Ákos és Sigl Ernest is kiváló teljesítményt nyújtottak ebben a nagyon erős mezőnyben: Szabó összetettben a 53., kategóriájában a 18. helyezést, Sigl pedig összetettben 32. kategóriájában a 10. helyezésnek örülhetett.

Majd 2021. augusztus 14-én a MRC kupasorozat jattói (Jatov) páros időfutamának 20 kilométeresen távján Magyar Bálint összesített 3., kategóriában 2. helyezést ért el.

Körkép.sk/ Trinitas Sport Club


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »