Rekordévet zárt a Széchenyi Programiroda

Rekordévet zárt a legnagyobb állami tanácsadócég: az uniós pályázati kiírások felpörgése miatt egymásnak adták a kilincset a Széchenyi Programiroda ügyfelei 2017-ben – olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Hírdetés

A társaság tavaly 350 tájékoztató rendezvényt tartott az uniós támogatási lehetőségekről és 43 000 pályázóval vagy a pályázatok iránt érdeklődővel lépett kapcsolatba. A programiroda közreműködésével elnyert és szerződött uniós pályázatok száma meghaladta a 6000-et. A társaság szakértői mintegy 9400 projekt megvalósításában adtak segítséget.

Schultz Gábor, a Széchenyi Programiroda ügyvezetője arra hívta fel a figyelmet, hogy közszolgáltatóként összességében mintegy 1000 milliárd forint fejlesztési forrás magyar gazdaságba történő eljuttatásában működött közre a társaság 2017-ben.

A Széchenyi Programiroda 61 ügyfélszolgálati ponton, 180 tanácsadóval áll a pályázók és a pályázni vágyók rendelkezésére. A társaság szolgáltatásai a pályázati ötletadástól, a megvalósításon át a projektzárásig szinte minden területre kiterjednek és bárki számára teljesen ingyenesek – zárul a kommüniké.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »