Rejtélyes csecsemőhalál Isaszegen

Csecsemő holttestét találták meg a rendőrök a Rákos-patakban Isaszegnél szombaton a kora esti órákban. A sűrű nádas borította helyszínt hamar ellepték a rendőrök, egész éjszaka vizsgálták a patak körüli bozótos területet – írja a Bors.

– Egyszer csak azt vettük észre, hogy egymás után érkeznek a szirénázó autók. Mindenkit kikérdeztek a környéken, az élettársamtól azt próbálták megtudni, hogy nem voltam-e terhes – mondta el egy környéken élő nő. – Engem külön hallgattak ki. Tőlem viszont már azt próbálták megtudni, hogy ismerek-e isaszegi kismamát, aki várandós lehetett az utóbbi időben – meséli.

A helyieket sokkolta a rejtélyes csecsemőhalál, egy emberként találgatják, ki lehet az anya, aki ilyen borzasztó módon "válik meg" a gyermekétől.

– Az egyik vendég bejött vasárnap délelőtt, és kérdezte, hallottam-e, hogy egy halott babát találtak a nádasban – mesélte egy helyi ivó tulajdonosa a Borsnak. – Teljesen megdöbbentem, ki tesz ma ilyet?

Egy másik lakos viszont másról számolt be.

– Én úgy tudom, hogy spontán elvetélt az anya, vagyis a magzat eleve halva született – mondta az asszony, aki hozzátette, sokan arra tippelnek, hogy az anya egy másik településről származik.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányságnál azt a tájékoztatást adták, hogy az esetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a gödöllői kapitányság em­berei. A nyomozók pedig szakértő bevonásával vizsgálják a halálesetet – írja a bulvárlap.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »