Régi klasszikusok is az őszi megjelenések közt

Régi klasszikusok is az őszi megjelenések közt

Megjelentek a 21. Század Kiadótó őszi újdonságai. A kiadó eddig olyan sikerkönyveket juttatott el a magyar közönséghez, mint Paula Hawkinstól A lány a vonaton és A víz mélyén, Mary Higgins Clark a krimiírás királynőjének művei, vagy Bill Clinton és James Patterson közös könyve, Az elnök eltűnt.

A november elején megjelenő újdonságok között ott találhatjuk Paul Auster szerzeményeit (Leviatán , Az illúziók könyve, Timbuktu), John Updike Nyúlcipő című írását, vagy James M. Cain A postás mindig kétszer csenget című klasszikusát.

Hírdetés

Legizgalmasabb megjelenésüknek a Laura Marshall által írt Ismerősnek jelölt című könyv ígérkezik.

Louise a negyvenes éveiben járó elvált anya, egyedül neveli négyéves fiát, és belsőépítészként a saját vállalkozását vezeti. Az egyedülálló szülők elfoglalt, küzdelmes életét éli. Egy napon szívdermesztő e-mailt kap. Maria, a volt osztálytársa ismerősnek jelölte a Facebookon. Csakhogy Maria több mint huszonöt éve halott. Vagy mégsem?

Az 1989-es végzős középiskolás évfolyam osztálytalálkozóra készül, így Louise felveszi a kapcsolatot a volt osztálytársaival, hogy kiderítse, őket is bejelölte-e Maria… A múlt hirtelen nagyon is valóságossá válik, újra felszínre kerülnek a régi titkok, hazugságok, féltékenységek és elfeledett sérelmek. De vajon megjelenik-e Maria az osztálytalálkozón? Megoldódik-e a több évtizedes rejtély?


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »