Real Madrid-uralom az év csapatában

Öt Real Madrid-játékos került be az elmúlt év csapatába az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) honlapján rendezett szavazáson. A hagyományos év végi voksoláson rekordot jelentő 8 779 639 „kattintás” érkezett a kedvencekre, ez 1,6 millióval több, mint egy évvel korábban.

A legtöbb szavazat a Bajnokok Ligájában címvédő Real Madrid kapitányára, Sergio Ramosra érkezett, akit 588 315-en akartak az álomcsapatban látni. Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo 12. alkalommal kapott helyet a tizenegyben, ahová még Marcelo, valamint a madridi középpálya tengelye, Toni Kroos és Luka Modric került be.

Hírdetés

Újoncnak számít az együttesben Kevin de Bruyne és Eden Hazaard, előbbi ráadásul az első Manchester City-játékos, aki bekerült az év végi álomcsapatba.

Az év csapata az UEFA szavazása alapján:

Gianluigi Buffon (Juventus) – Daniel Alves (Paris Saint-Germain), Sergio Ramos (Real Madrid), Giorgio Chiellini (Juventus), Marcelo (Real Madrid) – Kevin de Bruyne (Manchester City), Toni Kroos (Real Madrid), Luka Modric (Real Madrid), Eden Hazaard (Chelsea) – Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Lionel Messi (FC Barcelona)


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »