Reakciók és nagy hallgatások az Aranylabda-átadó után

Reakciók és nagy hallgatások az Aranylabda-átadó után

A Real Madrid család ünnepel, a legnagyobb vesztes viszont „nem tud” a győztes kilétéről.

Hétfőn átadták a Real Madrid-csatár Karim Benzemának a szezon legjobb játékosának járó Aranylabdát, ami nem volt túl nagy meglepetés, 46 mérkőzésen 44 találatot jegyzett a francia támadó, bajnoki címet és BL-trófeát is nyert nyáron.

Mint a magyarnemzet.hu összeállítása megjegyzi, az „ezüstérmes” Sadio Mané és a „címvédő” Lionel Messi is Benzemát tartotta fő esélyesnek előzetesen, gratulációra a részükről már nem futotta az átadó után.

Ugyanígy nem gratulált az egykori csapattárs Cristiano Ronaldo és „Aranylabda-versenytársa”, Lionel Messi sem.

A lengyel Robert Lewandowski posztjában megköszönte ugyan támogatóinak a biztatást és a szavazatokat, de a győztes nevét nem írta le, ő egyébként a legjobb támadónak járó Gerd Müller-trófeát vehette át.

Akik viszont gratuláltak: az edző Carlo Ancelotti – aki idén a legjobb kapus Thibaut Courtois edzője is – és megannyi, a Real családhoz tartozó sportoló és személyiség. Az egykori csapattárs, a ma már a Manchester Unitedben futballozó Raphael Varane egy Benzemával készült közös fotót osztott meg az Instagramon, ezzel a felütéssel: „Gratulálok, testvérem! Megérdemelted. Micsoda játékos!”

Nyitókép: MTI/EPA/Mohamed Badra

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »