Ranieri biztos benne, hogy Mahrez marad

Claudio Ranieri vezetőedző szerint a francia N’Golo Kantén kívül nem lesz más távozója az angol labdarúgó-Premier League-ben bajnok Leicester Citynek.

„Csak Kanté akart távozni. Ez rendben is van, megértettem. Egy francia kis csapattól érkezett, és fantasztikus szezont produkált. Mondtam neki, hogy maradjon velünk még egy évet, de menni akart. Itt mindenki boldog, és maradni szeretne. Más távozónk nem lesz, együtt fogunk maradni” – közölte Ranieri.

Korábban a csatár Jamie Vardy iránt az Arsenal érdeklődött, ő viszont a szerződéshosszabbítás mellett döntött. A balhátvéd Jeffrey Schlupp teljesítménye is több klub figyelmét felkeltette, az elmúlt napokban pedig Riyad Mahrez esetleges távozásáról cikkezett a brit sportsajtó. A franciaországi születésű algériai támadó – akiről miniportrét írtunk áprilisban – iránt állítólag a Barcelona is érdeklődik.

„A futball Riyad vagy Kanté nélkül is folytatódik, de Riyad még évekig velünk marad. Fontos, hogy együtt tartsuk a csapatot, ugyanazzal a szellemiséggel és alázattal” – folytatta az edző. A Leicester csapatkapitánya, a jamaikai középhátvéd, Wesley Morgan kedden hosszabbított szerződést.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »