Rálőttek, majd brutálisan megverték a cigány önkormányzat elnökét

Rálőttek, majd brutálisan megverték a cigány önkormányzat elnökét

Gázpisztollyal rálőtt a Baranya Megyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzat elnökére, Orsós Ferencre egy férfi, majd rátámadt, és a fegyverrel négy fogát is kiverte csütörtökön Komlón. A cigány vezető kórházba került – értesült több forrásból is a RomNet.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az ügyről pénteken azt közölte, hogy két helyi férfi keveredett szóváltásba csütörtök délelőtt a mecseki város Vörösmarty Mihály utcájában.

A vita odáig fajult, hogy egy 25 éves férfi gáz-riasztófegyverrel rálőtt a másik férfira – aki ettől nem sérült meg -, ezután a fegyver markolatával többször szájon ütötte, és sértettnek emiatt négy foga kitört – részletezték.

A rendőrök a támadó N. Zoltánt elfogták, előállították, majd gyanúsítottként kihallatták. A Komlói Rendőrkapitányság súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ellene.

A Romnet.hu információi szerint Orsós Ferenc egy magánjellegű vita miatt keveredett szóváltásba a 25 éves férfival.

A portálnak a megyei roma önkormányzati vezető pénteken elismerte, hogy rátámadtak fegyverrel és közlése szerint még az éjjel kiengedték a kórházból, állapotát pedig kielégítőnek nevezte.

MTI / Fotó: romnet.hu

The post Rálőttek, majd brutálisan megverték a cigány önkormányzat elnökét appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »