Rálőtt a szomszédjára a 80 éves ukrán nő, mert az kivágta a fáját

Az ukrajnai Zsitomir megyében egy 80 éves nő megsebesítette szomszédját egy fa kivágásával kapcsolatos veszekedés közepette.

A sértett férfit lőtt hasi, alkari és arcsérülésekkel a kórházba szállították – közölte a Zsitomir megyei rendőrség sajtóosztálya.

Az áldozat elmondta, hogy lövésekkel végződött a szomszéd nővel kialakult veszekedés. A nyugdíjas asszonynak nem tetszett, hogy a férfi ki akarja vágni a fát, mely a két földrész között nőtt. Először a szomszédok vitatkoztak, majd a nyugdíjas nő előkapott egy lőfegyvert – adta hírül az UNN Hírügynökség.

A rendőrök kiérkezésekor a nő a szomszéd megsebesítését tagadta, mint ahogy a fegyver birtoklását is. Az IZS-58 típusú 16 kaliberű vadászpuskát, melyet az asszony a farakomány közé rejtett el, a rendőrök a szolgálati kutya segítségével találták meg – közölték a rendőrségen.

A lefoglalt puskát szakértői vizsgálatra továbbították. Az ügyben eljárást indítottak, s tart a vizsgálat.

Mint ismeretes, egy kárpátaljai férfi rálőtt a kisfiúra, mert az leszakította rózsáit.

Július 30-án az Ungvári Megyei Kórház egyik orvosa a rendőrséghez fordult, s elmondta, hogy egy 13 éves baranyai (Baranici) fiút szállítottak a kórházba. A kisfiúnál lőtt mellkasi, láb és nyaki sérüléseket diagnosztizáltak.

A bűnüldöző szervek tisztviselői megállapították, hogy a sérüléseket a kisfiú akkor szerezte, amikor más udvaráról egy pár rózsát le akart szakítani Kereknyében (Koritnyani, Ungvári járás). Amikor a tulajdonos észrevette a fiút, elővette a beregisztrált vadászpuskáját és rálőtt a kisfiúra.

 

Rovatok: KékfényTelepülés: UkrajnaCímkék: lövöldözés, Ukrajna, bűnügy, veszekedés, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »