Rakétatámadással fenyegette meg a Parlamentet egy nő a Youtube-on

Rakétatámadással fenyegette meg a Parlamentet egy nő a Youtube-on

Videóban fenyegette rakétákkal a Parlamentet egy magyar nő. Kihallgatásán azt mondta, hogy ő csak szórakoztató felvételeket készít. A budapesti rendőrök nem vették a poént, és őrizetbe vették – olvasható a rendőrség honlapján.

Kifejtették, a Parlamentet fenyegette rakétatámadással a legnagyobb videómegosztó portálon (a Youtube-on – a szerk.) január 7-én megjelent felvételen egy magyar nő. A videóra másnap figyelt fel egy férfi, aki értesítette a rendőrséget. Feljelentését a XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságon tette meg, ahol

Hírdetés

közveszéllyel fenyegetés bűntett miatt rendeltek el nyomozást.

A nyomozók azonosították a felvétel feltöltőjét, akit nem találtak bejelentett lakcímén és vélt tartózkodási helyein, telefonon viszont elérték. A nő azt mondta, hogy külföldön tartózkodik, ám a fővárosi rendőrök aznap este a Nyugati pályaudvaron fogták el. A 41 éves nőt a XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságon január 8-án közveszéllyel fenyegetés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

A gyanúsított tagadta a bűncselekmény elkövetését, s azt állította, ő csak szórakoztató jelleggel készíti a videóit. Mivel elfogásakor néhány gramm kábítószergyanús anyagot találtak nála, emiatt is eljárás indult vele szemben.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »