Rágalmazás miatt perlik Sinead O’Connort

Rágalmazás miatt feljelentette Sinead O’Connort Arsenio Hall amerikai színész és komikus, akiről az ír énekesnő azt állította, hogy „éveken át” kábítószerrel látta el az április 21-én tisztázatlan körülmények között elhunyt Prince popsztárt.

Hall, akit leginkább az Amerikába jöttem című, Eddie Murphyvel közös, 1988-as filmvígjátékból ismer a nemzetközi publikum, ötmillió dollárra perli az énekesnőt jó hírének megsértése miatt.

Sinead O’Connor a hét elején egy internetes bejegyzésben írt arról, hogy a színész-komikus, késő esti televíziós beszélgetőműsorok házigazdája, „éveken át” droggal látta el Prince-t. Azt állította, hogy évekkel ezelőtt Eddie Murphynél egy házibulin Hall őt is elkábította egy ismeretlen droggal.

A csütörtöki feljelentés szerint O’Connor vádja szemenszedett hazugság, amellyel az énekesnő csak fel akarja hívni magára a figyelmet. Hall azt állítja, 25 éve nem is találkozott O’Connorral.

Mivel Prince-nél kábító hatású fájdalomcsillapítókat találtak, felmerült a gyanú, hogy az énekes drogtúladagolásba halt bele. A boncolás eredményére még várni kell.

Prince írta Sinead O’Connor leghíresebb dalát, a Nothing Compares 2 U-t.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »