Putyin „Oroszország Hőse” címmel tüntette ki a saját magára légicsapást kérő katonát

Vlagyimir Putyin orosz elnök aláírta azt a rendeletet, amely posztumusz „Oroszország Hőse” címmel tünteti ki Alekszander Prohorenko orosz katonát, aki saját magára kért légicsapást, miután az Iszlám Állam terroristái bekerítették Szíriában – közölte a Kreml sajtószolgálata hétfőn.

A 25 évesen hőssé vált Prohorenko feladata az orosz légierő támogatása volt, ő adta meg az orosz bombázóknak a terroristák koordinátáit. Megfigyelőként vett részt a tűzvonalban a szíriai Palmüra felszabadításánál, azonban a terroristák körbevették. A fiatal katona ezután saját koordinátáit adta meg és kérte a parancsnokát, hogy bombázzák le őt és vele együtt a terroristákat is.

A cikket a fotók miatt elérhetővé tesszük ITT

sokkaljobb-kommentár: Miközben az oroszok harcolnak, az orosz fiatalember feláldozza az életét Szíriáért, aközben erőteljes szír férfiak Európában csavarognak, élősködnek, nőket molesztálnak, vagy éppen követelőznek, lázadoznak! Már ha egyáltalán szírek ezek a „háború elől menekülők”, akik irataik megsemmisítése után szállják meg Európát! Azt sem lehet tudni, hogy kik ezek a követelőző kiokosított népek?

Az Iszlám Állam létrehozói szállítják befelé Szíriába az utánpótlást, az oroszok meg harcolnak a NATO fegyverekkel is felszerelt gyilkosok ellen. A NATO fegyver lehet, hogy a törököktől került hozzájuk, mert a lopott olajért azzal is lehet fizetni… Törökországban például rengeteg NATO fegyver van, mert a NATO második legerősebben felfegyverzett tagállama – Amerika után.

Békéscsaba, 2016. április 13.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Az ISIS (Iszlám Állam) barátaink és szövetségeseink finanszírozása révén indult el.” (General Wesley Clark, volt NATO tábornok)

 

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »