Putin hologramja nemsokára meglátogatja háztartásainkat

Putin hologramja nemsokára meglátogatja háztartásainkat

Orosz kutatók kibővítették a Facebook közösségi hálót, és lehetővé tették a hologramokkal való kommunikációt. Az új alkalmazást ünnepélyes keretek között elsőként az orosz elnök Vladimir Putin próbálhatja ki.

 

Június 12-án, Oroszország napján, több orosz és külföldi háztartásban is megjelenik Putin hologramja. Az orosz hatóságok eddig nem hozták nyilvánosságra, mi szerint választják majd ki, kit fog virtuálisan meglátogatni az elnök.

 

Feltételezik, hogy előnyben részesítik azokat, akik profilján orosz- és szláv szimbólumok találhatóak. Lehetséges, hogy az internetes hozzászólásokat is figyelembe veszik, mégpedig azokat, amelyek a helioszférikus zavarokat okolják minden rosszért, ami a világban történik.

 

Nem mindenki lelkesedik azonban az ötletért, egyesek nem hiszik, hogy Putin a nyugati propaganda találmányait használná. Szlovák hozzászólók szerint sem jó ötlet, egyikük szerint, az orosz hologram nem való a szlovák háztartásokba. „Ha feltűnik nálam, elküldöm oda, ahová tartozik” – írja egyik kommentelő.

 

SNE


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »