Pusztul a rendszer – Egyenesen

Adás:
2018. január 9., kedd, 19.05.
2018. január 10., szerda, 00.30.
2018. január 10., szerda, 13.05.

Nyakatekert pályázat
Mégis támogatja az MVM az Eötvös Károly intézetet. Szakácskönyvre pályáztak, mégis a demokráciaprogramjukra kaptak pénzt – a stúdióba várjuk Majtényi Lászlót az Eötvös Károly intézet elnökét.

Csődközelben

Hírdetés

Önként biztos nem fizet a Jobbik – ezt üzente Vona Gábor az ÁSZ-nak. A párt nemzetközi szintre viszi az ügyet. Hogy mit terveznek? – megkérdezzük a Mirkóczki Ádám szóvivőtől.

Muzulmán invázió
Muzulmán inváziós erőnek nevezte Orbán Viktor a Szíriából Európába menekülőket. A nagy port kavart kijelentésről is kérdezzük Szanyi Tibor európai parlamenti képviselőt.

Pusztul a rendszer
A sürgősségi ellátás azonnali átalakítását követeli a Párbeszéd. Szabó Tímea szerint az orvoshiány és a túlzott adminisztráció súlyos válságot okoz. Szabó Tímeát várjuk a stúdióba.

Ellenállás
A DK sem hajlandó fizetni az ÁSZ-nak. Azt mondják a büntetés törvénytelen – mit lép a párt? Erre is válaszol Molnár Csaba a párt alelnöke.

Önkényes?
Nem a magyar kormány, hanem az Európai Bizottság veszélyezteti a jogállamot, mégpedig azzal, hogy a kvótaperben önkényesen kéri számon hazánkat. Kinek van igaza? Erről beszélget Kálmán Olga Horn Gáborral és Dömsödi Gáborral.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »