"Puhapöcsű a mai nemzedék" – Clint Eastwood és Chuck Norris Trumpot támogatja

"Puhapöcsű a mai nemzedék" – Clint Eastwood és Chuck Norris Trumpot támogatja

A Variety beszámol arról, hogy a következő Esquire magazinnak adott interjújában Clint Eastwood, a legendás hollywoodi filmszínész arról beszél: ha Hillary Clinton és Donald Trump között kell választania, akkor Trumpot választja. Clinton azért nem tetszik Eastwoodnak, mert Obama politikáját akarja folytatni.

A színész hozzáteszi: nem beszélt Trumppal vagy mással, de Trump legalább ráérzett valamire, „mert titokban mindenkinek elege van a politikai korrektségből”.

A 86 éves színész-rendező szerint Trump mond hülyeségeket is, de ez mindenkivel megtörténik, mindkét politikai oldalon.

Clint Eastwood szerint „puhapöcsű” a mai nemzedék. „Mindenki mintha tojáshéjon akarna járkálni. Azt látjuk, emberek rasszizmussal vádolják egymást. De amikor én nőttem fel, ezeket a dolgokat még nem hívták rasszizmusnak”. Szerinte ezen a felhajtáson „kurvára túl kellene már lenni”. Hozzáteszi: „Ez egy szomorú időszak a történelemben”.

"Trump ellenzése igazából egy Clinton melletti szavazat"

Kellemesen csalódni fognak azok, akik negatívan vélekednek Donald Trumpról – szögezte le Chuck Norris, a közismerten republikánus párti amerikai színész a Fox News Insider szerint.

Norris nyílt levelet közölt Trump mellett kiállva, kijelentve: Trump ellenzése igazából egy Hillary Clinton melletti szavazat, amivel számol a demokrata párti jelölt. A színész megjegyezte: 42 évvel ezelőtt találkozott Trumppal.

Norris szerint Trump, ha elnök lesz, jó hatással lesz azok életszínvonalára, akiknek erre „a legnagyobb szükségük van”. A színész úgy látja: Trump személyiségét a családjához és gyermekeihez való viszonyában kell megítélni, márpedig „még a liberális média sem tud rosszat mondani” Trump és gyermekei kapcsolatáról, mivel a gyermekei nagyon szeretik apjukat, és Trump is a gyermekeit.

Végül Chuck Norris, aki korábban a Trump ellen legtovább kitartó texasi szenátort, Ted Cruzt támogatta, arra hívta fel a figyelmet, hogy egységre van szükség a Republikánus Párton belül.

Trump: Clinton műve, hogy az Iszlám Állam megerősödött, díjat kellene kapnia tőlük

(Mandiner nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »