Programok és szórakozási lehetőségek a Rimaszombati járásban szeptember 15-ig

Programok és szórakozási lehetőségek a Rimaszombati járásban szeptember 15-ig

Ezen a héten Rimaszombatban és Ajnácskőn színházi előadáson szórakozhat, Rimaszombatban magyar bulit szervez az ICS, Sajógömörön Cinka Panna Fesztivál, míg a Medvesalatt Medveshidegkúton futball-torna várja a szórakozni vágyókat. Minden kedves olvasónknak nagyon jó szórakozást kívánunk ezen a nyárutón!

                                                   Központban a Komáromi Színház előadást tart

Padlás – címmel

A Padlás Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter félig mese – félig musicalje. Az ősbemutatójára 1988. január 27-én került sor a Vígszínházban, Marton László rendezésében, ahol azóta töretlen sikerrel játsszák. A mű egy betörés, két szerelmes fiatal és négy, a túlvilágot kereső szellem történetét meséli el. A komáromi Jókai Színház másodszor mutatta be a mára már klasszikussá érett zenés darabot, ezúttal az egykori vígszínházi ősbemutató egyik szereplőjének, Méhes Lászlónak a rendezésében. A rimaszombati közönség az idei Tompa Mihály Országos Versenyen már láthatta az előadást, szeptember 11-én, szerdán 18:00 órai kezdettel ismét megtekintheti. Az előadás főbb szerepeiben Béhr Mártont, Bárdos Juditot, Cs. Tóth Erzsébetet, Holocsy Katalint és Culka Ottót láthatjuk.

Jegyek elővételben 8 eurós áron kaphatók a Tompa Mihály Könyvesboltban.

Jóka ördöge – címmel

Részletes információ: https://www.facebook.com/events/940741969619582/

Retro Magyar Buli

Hírdetés

Részletes információ: https://www.facebook.com/events/2389474854635056/

XIV. Cinka Panna Fesztivál.

A Csemadok Rimaszombati Területi Választmánya, a Gömör-Kishonti Művelődési Központ és Sajógömör község szeretettel vár mindenkit 2019. szeptember 14-én Sajógömörbe a XIV. Czinka Panna Fesztiválra.

Műsor:

16:00 Koszorúzás Czinka Panna mellszobránál

16:30 Nótaest a helyi kultúrházban

  48. Medves Kupa – futball torna

Majd egy félszáz éves hagyomány folytatódik a szombati napon a Medveshidegkúti futballpályán. Medvesalja öt községe ismét megrendezi a hagyományos Medves kupát.

Összeállította: Mede Géza


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »