Programok és szórakozási lehetőségek a Rimaszombati járásban január 12-ig

Érdekes zenei műsorkínálattal ez a hétvége Rimaszombatban és Rozsnyón is a fiataloké. Minden kedves olvasónknak nagyon jó szórakozást és pihenést kívánunk!

 

Január 11-én (pénteken) 20:00 órakor Rimaszombatban Ministral Open Party lesz.

Részletesebb információ itt.

Január 11-én (pénteken) 21:00 órakor Rimaszombatban a Montego Music Clubban Latino Partyra várják az érdeklődőket.

Részletesebb információ itt.

 Január 12-én (szombaton) 20:00 órakor Rozsnyón a Rakwa Music Club Trendkillers és Guerrilla koncert lesz. 

Hírdetés

2019. január 12-én, szombaton este a Trendkillers – Pantera tribute band és a Rage Againt The Machine és a Guerrilla tribute band koncertjére kerül sor a rozsnyói Rakwa Music Clubban. Kezdés 20.00 órakor. Belépő 4 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

 Március 10-ig várják a jelentkezőket a 44. Duna Menti Tavasz országos fesztiválra.

A Csemadok Országos Tanácsa megbízásából a Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet – a seregszemle főszervezője – társrendezőivel, Dunaszerdahely Város Önkormányzatával és a Dunaszerdahelyi Városi Művelődési Központtal közösen meghirdették a 44. Duna Menti Tavaszt, a gyermekbábosok és színjátszók országos fesztiválját. A jelentkezési határidő március 10.

A Duna Menti Tavasz az amatőr gyermekbábos és színjátszó csoportok és bábszólisták egész évi alkotótevékenységének a bemutatkozása, seregszemléje.

A verseny kategóriái:

A verseny fordulói és időpontjai:

A regionális fesztiválok és a válogatások május másodikától 14-ig zajlanak majd több helyszínen: Komáromban, Királyhelmecen (LatorcaMenti Tavasz), Tornalján, Galántán, Ipolyságon és Nyárasdon. Az országos döntő Dunaszerdahelyen május 28-án kezdődik és 31-ig tart.

Jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet, a Csemadok honlapján található linken. Képzőművészeti verseny is lesz A 2019-es évben a Duna Menti Tavasz szervezőbizottsága Rákóczi emlékek címmel a Duna Menti Tavasz fesztivál idejére gyermek képzőművészeti versenyt hirdet alapiskolás diákok számára. Az alkotásokat április 20-ig kell beküldeni a Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet címére. Az eredményhirdetésre a szakmai zsűrizést követően a Duna Menti Tavasz országos döntőjén kerül sor. A Duna Menti Tavaszról és a képzőművészeti versenyről részletes információkat a Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet honlapján (csemadok.sk) találnak az érdeklődők

Összeállította: Mede Géza


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »