Programajánló: Érdekes, nem csak húsvéti programokkal várja az érdeklődőket a Komáromi járás

Nyakunkon a húsvét, így találhatunk kínálatunkban tojásfestést és egyéb kézműves foglalkozásokat is, de a Komáromi járás az ünnephez nem kapcsolódó kikapcsolódási lehetőségeket is kínál. Mutatjuk a felhozatalt!

Március 27.

A KOMÁROMI MÚZEUMBARÁT KÖR tisztelettel meghívja Önt 2018. március 27-én 17 órára, az Arany 17 Rendezvényközpontba
(Komárom, Arany János u. 17.) zetényi Csukás D. László búvárkutatónak “Az SMS Szent István csatahajó tragédiája és megtalálása” című előadására. bővebb infók itt.

A Csemadok Komáromi Területi Választmánya március 27-én 16.00 órai kezdettel szervezi meg a Christian Solidarity International – egy keresztény szervezet a hitük miatt üldözöttekért című előadást a Csemadok komáromi székházában.

Március 28.

Családi húsvégi zsibongó várja az érdeklődőket Lakszakállason. Bővebb infó a plakáton:

A Komáromi Városi Művelődési Központ csatlakozott a Nemzeti Kulturális Alap Hangfoglaló Könnyűzenei Támogató Program Ideiglenes Kollégiuma klubtevékenységet támogató projektjéhez. A sikeres pályázatnak köszönhetően a 2017/2018-as évben 10 nagyrészt akusztikus koncert valósul meg közismert magyarországi előadók közreműködésével. A koncertsorozat címe KEDVENCEID MÁSKÉPP – ezzel is hangsúlyozva a programok különlegességét – egyediségét. Minden esemény a Tiszti pavilon dísztermében valósul meg. Ezúttal Ivan & The Parazol lesz az est vendége. Bővebb infó itt.

Március 30. 

Légvárakkal, csúszdákkal, bohóccal és arcfestéssel várja a családokat a dél-komáromi MEGA Játszóház. Bővebb infó itt.

Március 31.

Őrült party várja a húsvéti hétvégén az érdeklődőket a gútai kultúrházban, ahol fellépnek Kunu Mario, Horváth Tamás, AK26, Dj Kovács, Dj Ricardo és Dj Meszi. A fellépések között Dj Kovács, Dj Ricardo és Dj Meszi szórakoztatja a közönséget minden idők legjobb zenéivel! Bővebb infók itt.

Összeállította Komjáthy Petőcz Andrea

Nyitókép: Körkép.sk/kpa


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »