Programajánló: Bajnoki meccs, koncert, kiállítások a Komáromi járásban

Programajánló: Bajnoki meccs, koncert, kiállítások a Komáromi járásban

Érdemes kimozdulni picit otthonainkból, íme a kínálat!

Komáromi nyár

Augusztus 8., Komárom

KFC Komárom – Zsolna B – bajnoki mérkőzés a komáromi Városi stadionban 17:00-tól

“A 2019/2020-as szezonra megvásárolt bérletek érvényességét 2020 végéit meghosszabbítottuk!

A helyszínre történő belépés a stadion főbejáratán, valamint az A tribün főbejáratánál lévő bejárati kapun keresztül lesz biztosítva. A Közegészségügyi Hivatal hatályos intézkedései miatt felkérjük a látogatókat, hogy érkezzenek időben a rendezvény kezdete előtt, mivel az érvényes higiéniai intézkedések jelentősen befolyásolhatják a stadionba való belépés gyorsaságát. A tribün minden második üléssorában lehet helyet foglalni és két látogató között egy ülőhelyet szabadon kell hagyni a látogatók által elfoglalt sorokban. Ezenkívül minden látogatónak be kell tartania a szervezők utasításait, valamint a Szlovák Köztársaság Közegészségügyi Hivatala következő intézkedéseit:

– a helyszínre való belépés és az ott tartózkodás csak a felső légutakat megfelelő módon eltakarva lehetséges (pl. kendő, szájmaszk), – ha valaki akut légzőszervi megbetegedés tüneteit észleli magán, akkor telefonon vegye fel a kapcsolatot a kezelőorvosával és hagyja el a tömegrendezvény helyszínét, – tilos a kézfogás, – ülőhelyek esetén, kivéve az azonos háztartásban élő személyeket, egy ülőhely maradjon szabadon a foglalt ülések között.

Arra kérjük a látogatókat, hogy tájékozódjanak az aktuális járványügyi intézkedésekről, mivel azok a jelenlegi járványügyi helyzet miatt változhatnak. A frissített intézkedésekről a klub weboldalán is tájékoztatunk.”

Augusztus 13-15., Gúta

3 napos buli a Palace-ban

A Gútai vásár és búcsú idején is elhozzuk nektek a legjobb hangulatot! meglepetés vendégekkel készülünk nektek, szóval van minek örülni 😉

Bővebb infó itt

Augusztus 14-15., Gúta

Hírdetés

Immár 3. alkalommal kerül megrendezésre a fesztivál a festői szépségű gútai hajómalom területén. A fesztivál mindkét napján számos koncert és kísérőprogram várja a szórakozni vágyó vendégeket, amelyeket folyamatosan ismertetünk az esemény facebook oldalán.

Péntek – 14.8.2020

Koncert1: Funk you – Slan Poetry Koncert2: LAST BLUES BAND (Sárközi Imre emlékére) Koncert3: GrooveTrain Koncert4: Dévényi Tibi bácsi – disco

Szombat 15.8.2020

Koncert1: Koncert2 – Estendøn Koncert3 – Parno Graszt Koncert4 – Pósfa zenekar

bővebb infó itt

Augusztus 15., Bátorkeszi

A bátorkeszi borászok nagy szeretettel, nyitott pincékkel és finom borokkal várnak minden kedves borkedvelő vendéget. A rendezvény ideje alatt a Szentlászló, a Galambos és a Tőkésút pincesorokon is nyitva állnak majd a kijelölt borospincék. A borokat kóstolójegyek ellenében lehet megkóstolni, amelyekhez a kijelölt borosgazdáknál juthatnak hozzá. !!!A RENDEZVÉNY INGYENES!!!

Augusztus 15., Komárom

Magyar Állami Népi Együttes /Hagyományok Háza/ Megidézett Kárpátalja – Hágókon innen és túl

A Megidézett Kárpátalja, Hágókon innen és túl című előadás a magyar színpadi néptáncművészet történetében először mutatja be egy antológia keretében a Keleti-Kárpátokban és annak előterében, Kárpátalján élő népek: magyarok, ukránok, ruszinok, huculok, románok, cigányok, zsidók, sokszínű és gazdag tradicionális kultúráját. Felmutatva mindazt, ami e népek hagyományaiban közös és mindazt, ami nemzeti sajátosság. A hangsúlyt azonban a közös gyökerekre helyezve, szemléletesen érzékeltetve a közös történelmi múltból származó törvényszerű hasonlóságokat. (Azok a ruszin népek, melyek mai napig őrzik II. Rákóczi Ferenc emlékét, büszkén vallják, hogy őseik a magyarokkal együtt hűségesen védték a „nagyságos fejedelem” várait.) A rendezvény a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedések betartása mellett zajlik, ezért a belépés csak korlátozott számban lehetséges. BELÉPŐDÍJ: 5,- € Online jegyelővétel az Egressy Béni VMK weboldalán: www.mskskomarno.sk, vagy pedig az előadás előtt egy órával a VMK jegypénztárában.

Ógyalla

Augusztus, Komárom

Minden nap várja az érdeklődőket a csónakkölcsönző a Holt-Vág parton.

Nyári élmények a Komáromi Szabadidőközpontban

Kiállítás a Duna-menti múzeumban

Izsa – tojásfestő és keramikus kiállítás

Körkép.sk/kpa


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »