Prince volt felesége könyvet ír közös életükről

Prince volt felesége könyvet ír közös életükről

Az idén áprilisban meghalt Prince és Garcia 1996-ban, Valentin-napon házasodtak össze, nem sokkal később már első közös gyermeküket várták. A csecsemő azonban egy héttel a születése után meghalt, és Garcia később a második babáját is elvesztette. A pár 2000-ben vált el.

Prince első felesége és egykori múzsája, Mayte Garcia most „bensőséges hangvételű memoáron” dolgozik. Kiadója, a Hachette Books bejelentése szerint a 42 éves színésznő, énekesnő és táncos The Most Beautiful (A leggyönyörűbb) című életrajzi könyve a tervek szerint 2017 áprilisában jelenik meg. A könyv címe Prince 1994-es slágerét, a The Most Beautiful Girl in the Worldöt idézi, amelyet Garcia ihletett.

 Mayte Garcia és Prince Fotó: maytejannell / Instagram  

Az idén áprilisban meghalt zenész és Garcia 1996-ban, Valentin-napon házasodtak össze, nem sokkal később már első közös gyermeküket várták. A csecsemő azonban egy héttel a születése után meghalt, és Garcia később a második babáját is elvesztette. A pár 2000-ben vált el.

A kiadón keresztül megjelentetett közleményében Garcia úgy fogalmazott, hogy kapcsolatuk Prince-szel „szinte túlvilági” volt és szeretné megosztani kettejük történetének boldog és boldogtalan perceit is a nagyközönséggel.

Az 57 éves énekes holttestére a liftben találtak a Minneapolis közelében fekvő Paisley Park-i otthonában április 21-én. A halottkém jelentése szerint a popsztár fentanil véletlen túladagolásában vesztette életét.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »