Pozsonyiak és Pozsonyba utazók figyelem: Pénteken komoly forgalom-korlátozásokra számíthatunk Macron miatt

Pozsonyiak és Pozsonyba utazók figyelem: Pénteken komoly forgalom-korlátozásokra számíthatunk Macron miatt

A hét utolsó munkanapján komoly forgalomkorlátozásokra lehet számítani a fővárosban. Dugókra és lassabb haladásra leginkább a belvárosban és a bekötő utakon lehet számítani. Ennek oka Emmanuel Macron pozsonyi látogatása.

figyelmeztetett Szeiff Mihály kerületi rendőrfőkapitány.

Délelőtt 11 órától útlezárásokra lehet számítani Macron küldöttségének érkezése miatta reptérről. Lezárják a D1-es körgyűrűt az Arany homoktól egészen a SzNF hídig. Ezen kívül az Einsteinova, Staromestská utcák és a Hodzsa-tér is lezárásra kerül 11.30-ig.

Hírdetés

12.15 és 12.45 között a Védcölöp utca (Palisády) lesz lezárva egészen a várig mindkét irányba. 14.15 között 14.45 ugyenez lesz a helyzet a Védcölöp utca, Hodzsa-tér, Suché mýto, SznF tere, Špitál, Štúr és Jesenského utca szakaszon. 17.00 és 17.30 óra között a rendőrség az Uršulín utcát, SznF terét, Suché mýtot, Hodzsa teret, Staromestská utcát, SzNF teret, Einsteinova utcát és a körgyűrűt zárják le Nagyszombat irányába.

A rendőrség arra kéri a gépkocsivezetőket, hogy az érintett útszakaszokon nagyobb figyelemmel és a rendőrség utasításait betartva közlekedjenek.

A francia államfőt Andrej Kiska fogadja az Elnöki Palotában, és találkozik Peter Pellegrini kormányfővel is.

teraz.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »