Pozitív energiák a gernyeszegi kastélyparkban: ismét különleges hangulatú bulit hozott az Awake butikfesztivál

Pozitív energiák a gernyeszegi kastélyparkban: ismét különleges hangulatú bulit hozott az Awake butikfesztivál

Erdély és a közép-kelet-európai térség egyik ikonikus zenei, kulturális fesztiváljává nőheti ki magát az Awake. Augusztus 15. és 18. között harmadik alkalommal is maradandót alkottak a Teleki-kastély parkjában a szervezők. A hangulathoz, a környezethez ugyan a koncertkínálat még nem nőtt fel, de eredetiségben már az európai élmezőnybe saccolható a gernyeszegi butikbuli.
Kemény napok – ezzel a felvezetéssel osztotta meg közösségi oldalán a harmadik Awake fesztivál kezdetét Teleki Kálmán gróf. A gernyeszegi Teleki-kastély mindig kedélyes tulajdonosa ezúttal is aktív részese volt a múlt hétvégén csúcsosodó, négynaposra bővült rendezvénynek, azt viszont most sem felejtette el megjegyezni, hogy mivel számára a nyári időszakban lakhelyként is szolgál az impozáns épület, vannak álmatlan éjszakái a koncertek miatt.

Hírdetés

A gróf újságíróknak nyilatkozva felidézte három évvel ezelőtti tépelődését, amikor az új fesztivál helyszíneként merült fel a kastélypark.

– fogalmazott Teleki Kálmán, aki kiemelte, nem pénzben lett gazdagabb az Awake által, hanem a kastélyt tette az eddiginél jóval ismertebbé a zenei és kulturális rendezvény.


Forrás:kronikaonline.ro
Tovább a cikkre »