Pótkerékbe rejtette a csempészcigarettát egy román nő

Október 18-án a Munkácsi Határőregység alkalmazottai újabb csempészkísérletet akadályoztak meg Kárpátalján.

Az aknaszlatinai ellenőrzőponthoz egy Dacia márkájú gépkocsival egy román nő érkezett, s vámellenőrzéshez a zöld folyosót választotta. A határőrök azonban alapos felülvizsgálatra továbbították az autót. A dohányárut a határőrök a szolgálati kutya segítségével találták meg – számol be a Holosz Karpat.

A Badi nevű kiképzett kutya a pótkerékben szimatoltak ki a csempészárut, melyben a vámtisztviselők 100 csomag Jing Ling és 20 csomag Kent márkájú cigarettát találtak.

Az 1623 hrivnya értékű csempészárut és a 64 ezer hrivnyára becsült járművet lefoglalták – jelentette a Munkácsi Határőregység sajtóosztálya.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Közel két millió hrivnya összegű hamisított vodkát és csempészcigarettát foglaltak le MunkácsonHobbi drónnal akart cigarettát csempészni egy csapi férfiCsempészcigarettával megpakolt mikrobuszt foglaltak le a kárpátaljai határőrökRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Técsői járás›Aknaszlatina (Солотвино)Címkék: Aknaszlatina, cigarettacsempészet, Ukrán Állami Határszolgálat, kékfény, bűnügy, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »