Postai kézbesítőt vert meg és rabolt ki egy hevesi "fiatal"

Postai kézbesítőt vert meg és rabolt ki egy hevesi "fiatal"

2022. április 12-én 13 óra körül a hevesi Mikes Kelemen úton, az ott közterületen szolgálati kerékpárját toló postai alkalmazottat súlyosan bántalmazta egy fiatal férfi.

Az elkövető először a kerékpáron lévő táskából kivette a kézbesítő PDA készülékét, aki ezt észlelte és megpróbálta megakadályozni. Támadója erre megütötte a postást, majd a válltáskájába nyúlva próbálta magához venni a benne lévő készpénzt. Ennek szintén elejét akarta venni a talpraesett kézbesítő, azonban a "fiatal" ismételten megütötte, majd a táskából néhány ezer forintot kivéve elmenekült.

A postai kézbesítő férfi – akinek a támadástól a szemüvege lerepült és összetörött – az elsődleges orvosi szakvélemény alapján súlyos sérüléseket szenvedett.

Hírdetés

A városi rendőrkapitányság munkatársai azonosították és fél óra múlva a helyi Dankó Pista utcában elfogták a 22 éves "H." Sándor helyi lakost, és előállították a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol közfeladatot ellátó személy sérelmére elkövetett rablás bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett bűncselekmények gyanúja miatt indult ellene eljárás.

A bűncselekmény elkövetését tagadó férfit őrizetbe vette a nyomozó hatóság, és előterjesztést tett a letartóztatásának indítványozására – közölték a Police.hu-n.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »