Pontot vagy vesszőt tett a platformvita végére a Jobbik? – Reggeli járat

Adás:
2018. május 29., kedd 05.50.

Pontot vagy vesszőt tett a platformvita végére a Jobbik?
A Jobbik radikális szárnya visszavezetné mozgalmi gyökereihez a néppárti útra lépett pártot. Toroczkai László volt alelnök platformot hirdetett, az új elnökség ugyanakkor nem pártolja a „kettőt az egyben” megoldást. Gyöngyösi Márton, a párt elnökhelyettese lesz a vendégünk.

A főtaxi bevásárolt, lesz-e személyszállítási monopólium?
A Főtaxi bekebelezte egyik riválisát, van aki már egy új nemzeti taxivállalatot vizionál a fővárosban. Szükséges-e a személyszállítási rendelet finomítása, hogyan készül a szakma a nyári tarifa emelésre. Metál Zoltánt, az Országos Taxis Szövetség elnökét kérdezzük.

Gregoriánnal aratott Brüsszelben sikert a magyar kórus

Hírdetés

Nagy sikert aratott Belgiumban, a Nemzetközi Gregorián Fesztiválon, az idén 30 éves fennállását ünneplő Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola. A stúdióban: Sapszon Ferenc karnagy.

Pálinkák versenyeznek Komáromban
Komáromban versenyeznek a legjobb magyar pálinkák az országos kóstolón. Az eseményről Mihályi László, a Pálinka Nemzeti Tanács elnöke beszél.

Legutóbb egy internetes portálba vásárolta be magát Ungár Péter. A milliárdos politikus médiabirodalmat épít? Ron Werber médiatanácsadó szerint Ungár és a pártelnök, Szél Bernadett elszabotálták a kampányt. A Peronon Ungár Péter az LMP politikusa.

Várja önöket a műsorvezető: Teszári Nóra.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »