Pólólopás gyanújával állították elő a világbajnok kajakost, aki megint nem érti, hogy mi történt

Pólólopás gyanújával állították elő a világbajnok kajakost, aki megint nem érti, hogy mi történt

A Bors értesülései szerint a világbajnok kajakos D. Miklóst és kedvesét, a szépségkirálynő Sz. Ivettet pénteken állították elő a budapesti VIII. kerület rendőrkapitányságán.

A lap tudomása szerint az Aréna Pláza biztonsági őrei hívták ki a rendőröket, miután észrevették, hogy a páros leszerelte a lopásgátlót három márkás pólóról mintegy nyolcvanezer forint értékben.

Sajtómegkeresésre a rendőrség közölte: múlt pénteken 16 óra 40 perc körül egy bevásárlóközpontból bolti lopásról érkezett bejelentés a Budapesti Rendőrkapitánysághoz. A helyszínre érkező rendőröknek a biztonsági szolgálat munkatársai egy fiatal párt adtak át, akik az egyik üzletből úgy próbáltak meg több ruhaneműt eltulajdonítani, hogy azokról az áruvédelmi eszközt eltávolították. A biztonsági őrök azonban ezt észrevették, és a rendőrség kiérkezéséig a párt visszatartották. A gyanúsítottakat a VIII. ke­rületi rendőrkapitányságra előállították, kihallgatták, ellenük lopás gyanúja miatt eljárást indítottak. A Bors telefonon érte utol a sportolót, aki annyit közölt, hogy

„Volt ilyen, mi sem értjük, hogy mi történt, mi is szeretnénk a végére járni, addig azonban többet nem akarok mondani…”

D. Miklós korábban azt mondta, hogy azért tilthatták doppingvétség miatt az olimpiai szerepléstől mert nagyon felelőtlen módon ellenőrizetlen helyről, ellenőrizetlen táplálékkiegészítőt vételezett magához egy spanyol boltban.

A jelek szerint D. Miklóst megint utolérte a balszerencséje, megint ártatlan és megint nem érti.
 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »