Polkorrekt őrület: német neveket adnának a betolakodóknak

Az Angela Merkel vezette CDU politikusa szerint törvényi úton kell engedélyezni a migránsoknak, hogy német neveket vegyenek fel, ez ugyanis megkönnyebbítené az integrációt, valamint csökkentené a velük szembeni előítéleteket is. A NEVE LEHET, HOGY NÉMET LESZ, DE A BŐRÉT HOGYAN FOGJÁK KISUVICKOLNI?

A kereszténydemokrata képviselő, Ruprecht Polenz úgy véli, hogy a honosítás nem elegendő a bevándorlók társadalmi beilleszkedéséhez, ezért azt szeretné elérni, hogy a migránsok német neveket vegyenek fel, ezt pedig törvényi úton kell garantálni.

Polenz szerint hiába minden igyekezet, ha valakinek nem német neve van, az könnyedén vezethet diszkriminációhoz Németországban.

Németországban jelenleg szigorú előírások vonatkoznak a névváltoztatásra, ami a biztonsági beazonosítás miatt is fontossággal bír.

Ruprecht Polenz legutóbb azzal keltette fel a média érdeklődését, hogy közösségi oldalán azt sürgette, hogy Németországban is mielőbb engedélyezzék a muzulmán rendőrnők számára, hogy fejkendőt viselhessenek szolgálat közben.

(News.de)


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »