Pokémonozó tinikre lőtt egy férfi

Két tini a Pokémon Go nevű játékkal játszott egyik éjszaka. Egy ház előtt parkoltak, a tulaj azonban nem látta őket szívesen.

A floridai férfi hajnali fél kettőkor ébredt fel szombaton. Zajt hallott, és mikor kinézett az ablakon, egy parkoló autót látott a háza előtt. A férfi nem tudta ezt mire vélni, így pisztolyt vett magához és elkezdte megközelíteni a kocsit.

A kocsiban két tini ült, akik a pisztolyos férfit látván elhajtottak. A férfi ekkor többször is rájuk lőtt – írja a faktor.

Reggel hívta fel a rendőrséget az egyik tini anyja, miután meglátta a kocsin a lövésnyomokat és a defektes kereket. Ő mondta el, hogy a gyerekek a Pokémon Go nevű játékkal játszottak.

A rendőrség még vizsgálja az ügyet – írja a Philly.

Nem ez az első eset, hogy az emberek veszélyes helyzetbe kerülnek a játék közben. Két férfi egy szikláról zuhant le, miközben egy pokémont próbáltak befogni. Egy lányt pedig az alkalmazás egy holttesthez vezette el.

Egyre nagyobb a Pokémon-őrület, a játékot Donald Trump is felhasználta legújabb kampányvideójában.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Film készül a Pokémon GóbólPokémon Go-t játszva zuhant le két férfi egy sziklárólRovatok: KékfényTelepülés: USACímkék: kékfény, krimi, lövöldözés, Egyesült Államok, Pokémon GO, FloridaForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »