Pók Katalin: Baloldali hazugsággyár

Pók Katalin: Baloldali hazugsággyár

A hazugság megmérgezi a közéletet, a jó emberek lelkét itthon, és hamis képet fest hazánkról külföldön. Tűrhetetlen az a hazug levegő, amit szívnunk kell a baloldali ellenzék – ide értve a Jobbikot is – médiahazugságai miatt. Már a maguknak kitalált név is hamis, a „demokratikus ellenzék”, mintha demokrácia csak baloldalon teremne.

Elég volt a hazug címkékből! „Antidemokratikus rezsim. Nincs szólásszabadság.” Hogyan gyalázhatnák naponta a hatalmon lévő jobboldali kormányt, ha antidemokratikus, és nem lenne szólásszabadság?

A szocialista uralom alatt voltak szemkilövések, nem az Orbán kormány alatt. A szocialisták hallgatták le az ellenzék telefonját, és nem az Orbán kormány. A demokratikusnak mondott Németországban hallgatják le, és szankcionálják a nem tetsző telefonokat, és nem az Orbán kormány. Demokratikusan a nép választotta meg nagy többséggel a kormányt, és nem puccsal került hatalomra, mint Gyurcsány. Hogyan mondható, hogy diktatórikus? Mindent a nép által megválasztott képviselők döntenek el.

Vajon hogyan kaphatják baloldali érzelmű emberek a filmalap óriási összegeit filmjeikre, ha diktatórikus, antidemokratikus rendszer van, ahol nincs szólásszabadság? Miért kapott akkor pénzt a Saul fia, aminek rendezője még kitüntetést is kapott ettől a diktatórikus államtól, amivel rögtön egy baloldali tüntetésre sietett? Hogyan kaphatott Enyedi Ildikó, a Testről és Lélekről rendezője pénzt a filmjére, amit úgy hálált meg, hogy már a díjátadón a kormány pocskondiázásába kezdett. Akitől a pénzt kapta! A diktatórikus kormány válasza csak annyi volt: dolgozzon csak Ildikó bátran tovább!

Hogyan lehet a színház, a könyvpiac baloldali kézben egy jobboldali diktatórikus rezsim alatt? Alföldi olyan színházat csinál, amibe beülteti a napi politikát, természetesen liberális szemüvegen keresztül. Egy másik színház egy ismert fideszes volt polgármester életét figurázta ki, és mindegyik azt hiszi, ez a művészet. A harmadiknak, negyediknek olyan vezetői, munkatársai vannak, hogy el sem lehet árulni, ha te jobboldali vagy és támogatod az Orbán kormányt. A félelem levegője baloldali mantra éppen fordítva igaz. A jobboldaliaknak kell félniük a liberálfasizmus miatt. Hogy lehet ez egy zsarnoki rezsim alatt? Úgy lehet, hogy ez is hazugság, mint a többi.

A 2010-es Fidesz győzelem óta módszeresen, jól kidolgozott stratégia mentén folyik a külföld félretájékoztatása a hazug címkékkel. Bármit lép a Fidesz, még abban az órában angolra lefordítva megjelenik a nyugati sajtóban, baloldali szájíz szerint az igazságból kifordítva. A baloldal rájátszik arra, miszerint a Nyugat képtelen megérteni, hogy itt minden baloldali kézben maradt. A vagyon, a lehetőségek, a pályázati pénzek, a kultúra, a film, színház, könyvkiadás, régi nómenklatúra a bíróságon. A jobboldal, ha lép egyet előre mindezek átcsoportosításában, azonnal mattot kap az antidemokratikus bélyeggel. Ha a pályázati pénzekből most már a jobboldal is kap, ha bekerül egy-egy jobboldali ember is a bíróságra, azonnal beindul a hazugsággyár, antidemokratikusnak van nyilvánítva a Fidesz. Ördögi játszma, amiben az ellenzéki médiában és a nyugati sajtóban mindig a Fidesz a vesztes.

A CEU és a civilek ellehetetlenítése, mint a zsarnoki rezsim jele. Eleve hazugsággal traktálták a külföldieket, hogy itt egyetemet zárnak be, civil szervezeteket szüntetnek meg. Éppen a fordítottja igaz, egyetemet hozott létre a Fidesz, és csak adminisztratív dolgokban kért kiigazítást a CEU-tól és a civil szervezetektől. Ellenben a CEU és Soros György alapítványai megtámadták a családot és a keresztény értékeket, ezzel a jobboldali kormányt. Ugyanide tartozik a nincs Soros terv hazugsága. Soros György alapítványain keresztül támadta meg a konzervatív nemzeti kormányt, minden utána következő csak védekezés volt és reakció a kormány részéről. Ugyanis Soros György alapítványai a kezdettől fogva harcot indítottak a kormány ellen, Brüsszelben feljelentgettek, a Tilos rádión keresztül támadták az Alaptörvényt.

Nekifeszültek a kormánynak a migráns-kérdés ügyében, okító papírokkal látták el a határnál ostromló muszlimokat, hogyan játsszák ki a törvényeket. Ugyancsak erre tanították Ahmed H-t, aki hangosbemondóval tüzelte a tömeget a határzár áttörésére, ami szintén feljelentgetéssel is párosult. A baloldali hazugsággyárnak köszönhetjük az EP támadásait Magyarország ellen. Nem Orbán keresett ellenséget, ők kezdtek el támadni bennünket.

Nemcsak Soros György alapítványai, de az általa létrehozott CEU is a család- és keresztényellenes neoliberális bálványvallást terjesztik. A leszbikus, transznemű, homoszexuális, LMBTQ, szexmunkás, drogliberalizáló jogokat védik a kormány ellenében. Plusz a migránsokat látják el jogi védelemmel, jogaikra, az európai társadalom gyenge pontjaira rájátszva oktatják őket. Nem Orbán Viktor keresett ellenséget, hanem éppen fordítva történt.

Rossz iskola, éhező gyerekek mantrája. Az igazságot itt is megfordították, mint minden esetben. A gyerekek soha ennyi támogatást nem kaptak, az étkezés minden rászorulónak ingyenes az iskolában, óvodában. Soha ennyi pénzt nem fordítottak a felzárkóztató programokra és a pedagógusbérekre. Az óvodát 3 éves kortól kötelezővé tették, hogy a hátrányos helyzetű gyerekek egyenlő oktatásban és ingyenes étkezésben részesüljenek. A nyugati országokban nagy összegeket fizetnek ki a szülők az óvodáért és még közös étkezés sincsen. Norvégiában például nemcsak óriási összegeket fizetnek a szülők az óvodáért, de a gyerekek azt esznek, amit a szülő csomagol. Az igazság: ingyenes óvoda, ingyenes étkezés minden rászorulónak, pedagógus-béremelés az Orbán kormány által.

A szegénységen munkával segített a kormány, soha ilyen alacsony nem volt a munkanélküliségi ráta. Persze szegények még mindig vannak, de ezt már Jézus is megmondta, „Szegények mindig lesznek közöttetek”. Nem vagyunk egyformák, így a teljes egyenlőség, ami a kommunizmus eszméje volt, bukással végződött. Így várhatjuk a neoliberalizmus csúfos végét is, mert hasonló elveket vall a kisebbségi jogok, a feketék, a sérültek, a nők egyenlő jogainak maximalizálásával, ami már álhumanizmusba váltott, bálványvallásként működik, és ugyancsak Isten nélkül képzeli el mindezt.    

Hazugság, hogy nincs jogállamiság! Ha a kormány ráült volna a független bíróságra, Gyurcsány már régen börtönben ülne. És mi van a szocialista éra idején történt Metro pénzek elsikkasztóival? A nem független bíróság, hogy-hogy nem ítélte még el őket? Hazugság a korrupció, a maffia állam. Csak el akarják feledtetni a szocialista kormány alatti Metro, Nokia-dobozos ügyeket. Itt is a hazugsággal állunk szemben, ami tűrhetetlen, hiszen a fosztogatás akkor, az osztogatás most történik.

Romló egészségügy mantra. Nehéz felsorolni, mennyi kórház épült és újult meg, mennyi mentőkocsit, egészségügyi gépeket kaptak, mennyivel kisebb lett a várólista. Az orvosok és egészségügyi dolgozók bérét jelentősen emelték. Hazugság a romló egészségügy. A tőlünk gazdaságilag fejlettebb Nyugaton a várólista sokkal hosszabb, és az egészség inkább pénzkérdés. Nálunk a tb-ellátás még mindig az alap. A hirdetési plakátokra a megszépült kórházak, múzeumok, templomok, uszodák képeit kellene festeni. Azért kell szólnunk, nehogy elfelejtsék az emberek, hogy hazudtak reggel, délben, este! És hazudnak most is minden fórumon és médiában.

Hazugság, hogy jobboldali média-túlsúly van. Alig lehet összeszámolni, annyi baloldali orgánum van, tv, újság, internetes felület. Az Echo tv  viszont vidéken, még kisvárosokban sincs legtöbb helyen, ami pedig a hazugságok ellen védelmet jelenthetne. A vidéki kábelszolgáltatóktól függ, hogy milyen csatornákat vesznek bele a csomagba. ATV, Hír tv, RTL, mindenütt van, ami ontja a hazugságot, de az Echo tv hiába került be az alapcsomagba, nincs jelen vidéken, sok kábelszolgáltató csomagjából hiányzik.

Ez is éppen fordítva igaz. A baloldali média lubickol a bőségben. Ezek mik? HVG, Index, 168 óra, Népszava, 444, Új szó, Magyar Nemzet, Magyar Figyelő, Magyar Narancs, Vastagbőr, Hír24, Napi Gazdaság, Átlátszó, Ténytár, Gépnarancs, Cink, Bors, Nyugati Fény, Kanadai Hírlap, Új egyenlőség, RTL- Klub, ATV, Hír-tv, Zsúrpubi, kolozsvaros.com, Klubrádió, Sláger Fm, Inforádió….

Hazugság a fasiszta, antiszemita kormány. Ennyi zsinagóga még nem újult meg a rendszerváltás óta, a Holocaust is most került be az iskolai tananyagba, Izraellel soha ilyen jó nem volt a kapcsolat.

A kormány kérdezhetné, „Melyik jó cselekedetemért akartok elítélni?”- ahogy Jézus kérdezte a farizeusokat, miután nap-nap után fáradhatatlanul tanított, gyógyított és ördögöt űzött.

 A napi lőrincezéssel is Dunát lehet rekeszteni. Lopnak. Ez a mantra mind közül a legaljasabb, mert a primitív ösztönökre játszik, az irigységre. Talán jobboldali emberek nem gyarapodhatnak? És persze a korrupció bizonyítatlan. Diktatórikus államban a vádaskodásért börtönbe csuknak. Az alapprobléma itt is a korábbi baloldali kézben összpontosuló lehetőségek, pályázati pénzek meg nem értéséből adódik. Eddig csak ők kaptak belőle. Most ha a jobboldal is kap, beindul a hazug gépezet a lopásról, korrupcióról, antidemokratikus kormányról. A félrevezető baloldali propaganda és e helyzet meg nem értése sok embert tántorít el a kormánytól.

Illegitim Alkotmány mantra. Vajon azért, mert úgy kezdődik, hogy „Isten, áldd meg a magyart”? Bizonyára a baloldal számára ez nem európai, hiszen az EP is kihagyta alapokmányából az Isten szót. A Szent István-i Magyarországért? Amiért a kormány a keresztény értékrend szerint akarja igazgatni az országot? A család, mint férfi-nő egysége meghatározásáért? Ez sem liberális európai igaz, hiszen ott már legtöbb helyen bevezették a homoszexuális házasságot. A magyar kormány családvédelmét nevezik hazug címkével homofóbiának. Hazugság, hogy az Alkotmányunk nem európai.  Európa ugyanis 2000 évig a keresztény értékrend szerint alkotott törvényt és igazgatta az életet. Az európaiak mi vagyunk! Keresztény Európát akarunk!

A kerítés problémája. Hazugság, hogy a kormány nem keresztényi, mert nem fogadja be a migránsok tömegeit. A valódi menekülteket alapos vizsgálat után oltalmazotti státuszba helyezi. Az igazság az, hogy Magyarország az egyedüli, aki támogatja az üldözött keresztényeket a Közel-Keleten, akik valódi menekültek lennének, ha elindulnának. Csakhogy Európába zömében azok jönnek, akiknek van pénzük és összeköttetésük a hajókra szállni. A keresztények nagy része el sem indul, de nemcsak a pénz miatt. Ha eljönnének, a kereszténység végképp kihalna azon a földön. Az igazság az, hogy a kormány védi a keresztény kultúrát az iszlamizációtól, azzal, hogy kerítést épített és nem támogatja a muszlim tömegek betelepülését. Másrészt védi a zsidókat az iszlám antiszemitizmustól. Ezt nevezi a baloldal újabb hazug címkével iszlamofóbiának.

Ezekkel a kreált hazug szavakkal akarják legyőzni az Orbán kormányt.

Ha Békemenet lenne, állhatnának ott helyettük a mi békés, igaz szavaink!

Szerző: Pók Katalin

The post Pók Katalin: Baloldali hazugsággyár appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »