Plácido Domingo operaénekes levélben gratulált Orbán Viktornak

Plácido Domingo operaénekes levélben gratulált Orbán Viktornak

Plácido Domingo levélben gratulált Orbán Viktornak a választási sikeréhez – tudatta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-vel.

A spanyol operaénekes, Plácido Domingo reményét fejezte ki, hogy az újabb kormányzati ciklus alatt többször lesz lehetősége Magyarországra látogatni, és folytatni az együttműködést a tehetséges magyar zenészekkel és művészekkel, akik közül többeket a világ legjobbjai között tart számon.

“A magyar nép boldog lehet, hogy olyan vezetője van, mint Ön, aki ennyire nagy támogatója a művészetnek és a kultúrának” – írta az operaénekes Orbán Viktornak.

Kitért arra, hogy nemrégiben felkérték, kapcsolódjon be a nagyon népszerű és sikeres Virtuózok című tévéműsorba, amit boldogan elfogadott, mivel – mint írja – ennek a tehetségkutató műsornak hasonló céljai vannak, mint az ő OPERALIA című énekesversenyének, továbbá a Fiatal Művészek programoknak, amelyeket az ő neve fémjelez Los Angelesben, Washingtonban, és Valenciában.

Hírdetés

“Alapelvünk és közös célunk főként az, hogy felfedezzünk új tehetségeket a klasszikus zene terén, lehetőséget adjunk fiatal, feltörekvő művészeknek az operaéneklésben, vezénylésben, hangszeres játékban” – írta Domingo.

Levelét azzal fejezte be, hogy reményei szerint találkozik fog Orbán Viktorral az oroszországi labdarúgó világbajnokságon.

MTI

Nyitókép: AFP


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »